Ostolaskujen laskutusosoite 1.1.2017 alkaen

Ylä-Savon evankelis-luterilaisen seurakuntayhtymän uudet laskutusosoitteet ovat voimassa 1.1.2017 alkaen ja löytyvät alla olevasta taulukosta. Laskutustiedot tulostettavana pdf-tiedostona ovat tämän sivun liitteenä.

Seurakuntayhtymään kuuluvat Iisalmen, Lapinlahden, Pielaveden, Sonkajärven ja Varpaisjärven seurakunnat.

Maksuehtomme on 1.1.2017 alkaen 14 pv netto. Emme vastaanota paperilaskuja toimipaikkoihimme.

Mikäli tilauksen yhteydessä saatte seurakunnan yhteyshenkilön nimen, voitte lisätä nimen laskulle tämän sivun alareunassa olevan liitteen ohjeen mukaisesti.

Toivomme, että siirrytte käyttämään ensisijaisesti verkkolaskutusta. Verkkolaskuosoitteen löydätte alla olevasta taulukosta. Operaattorimme on Basware, jonka tunnus on BAWCFI22.

Lisätietoja verkkolaskutuksesta löydätte osoitteesta http://easyinvoice.basware.com/kirkonpalvelukeskus. Basware-toimittajaportaalin avulla voitte lähettää verkkolaskunne Kirkon palvelukeskukselle ilmaiseksi.

Yritys

Y-tunnus

Verkkolaskuosoite

Laskutusosoite

paperilaskuille

Sähköpostiosoite pdf-muotoisille

laskuille

Ylä-Savon ev.lut. seurakuntayhtymä

Ilvolankatu 14b

74100 Iisalmi

Kirkon Palvelukeskus/

Ylä-Savon ev.lut. srky

++2029++
00026 Basware

kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com

Kun käytätte verkkolaskua, tarkastakaa sen toimivuus ensimmäisten laskujen yhteydessä.

Huomioikaa, että paperilaskujen laskutusosoitteeseen saa lähettää vain laskuja, eikä sitä saa käyttää tavarantoimitukseen tai mainosten lähettämiseen tms.

Sähköpostitse toimitettavat laskut lähetetään aina osoitteeseen: kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com
Hyväksytty liitteiden tiedostomuoto on pdf.  PDF-tiedoston nimi saa sisältää vain seuraavia merkkejä: [A-Z], [a-z], [0-9], [.], [ _ ] ja tiedosto saa sisältää vain yhden laskun liitteineen. Sähköpostilaskulla maksajatietona käytetään yrityksen osoitetta lisättynä tunnuksella ++2029++.

Mikäli teillä on kysyttävää Ylä-Savon ev.lut. seurakuntayhtymän laskutuksesta, voitte olla meihin yhteydessä sähköpostitse marko.ropponen@evl.fi tai puhelimitse 044 7335 230.

Mikäli haluatte lisätietoja verkkolaskujen lähetyksestä Ylä-Savon ev.lut. seurakuntayhtymään, olkaa yhteydessä Baswaren toimittaja-aktivointiin: activation.services@basware.com

Kiitos yhteistyöstä!

Marko Ropponen, talouspäällikkö, p. 044 7335 230, marko.ropponen@evl.fi.