Ostolaskujen laskutusosoite

Ylä-Savon evankelis-luterilaisen seurakuntayhtymän laskutusosoitteet ostolaskuille löytyvät alla olevasta taulukosta.
Seurakuntayhtymään kuuluvat Iisalmen, Lapinlahden, Pielaveden, Sonkajärven ja Varpaisjärven seurakunnat.

Maksuehtomme on 14 pv netto. Emme vastaanota ostolaskuja paperilaskuina toimipaikkoihimme. Tilauksen/ ostotapahtuman yhteydessä tulee pyytää seurakunnan yhteyshenkilön nimi, jonka voitte lisätä laskulle sivulla 2 olevan ohjeen mukaisesti.

Toivomme, että siirrytte käyttämään ensisijaisesti verkkolaskutusta. Verkkolaskuosoitteen löydätte alla olevasta taulukosta. Operaattorimme on Basware, jonka tunnus on BAWCFI22.

Lisätietoja verkkolaskutuksesta löydätte osoitteesta http://easyinvoice.basware.com/kirkonpalvelukeskus. Basware-toimittajaportaalin avulla voitte lähettää verkkolaskunne Kirkon palvelukeskukselle ilmaiseksi.

Huomaathan, että myös verkkolaskulla tulee laskutusosoitetietona näkyä Kirkon Palvelukeskus/Ylä-Savon ev.lut. srky, ++2029++, PL 378, 00026 Basware.

Yritys

Y-tunnus

Verkkolaskuosoite

Laskutusosoite paperilaskuille. Laitettava myös verkkolaskulle!

Sähköpostiosoite pdf-muotoisille laskuille

Ylä-Savon ev.lut. seurakuntayhtymä

Ilvolankatu 14b

74100 Iisalmi

Kirkon Palvelukeskus/

Ylä-Savon ev.lut. srky

++2029++
00026 Basware

kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com

Kun käytätte verkkolaskua, tarkastakaa sen toimivuus ensimmäisten laskujen yhteydessä.

Huomioikaa, että paperilaskujen laskutusosoitteeseen saa lähettää vain laskuja, eikä sitä saa käyttää tavarantoimitukseen tai mainosten lähettämiseen tms.

Sähköpostitse toimitettavat laskut lähetetään aina osoitteeseen: kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com

Hyväksytty liitteiden tiedostomuoto on pdf. PDF-tiedoston nimi saa sisältää vain seuraavia merkkejä: [A-Z], [a-z], [0-9], [.], [ _ ] ja tiedosto saa sisältää vain yhden laskun liitteineen. Mikäli teillä on kysyttävää Ylä-Savon ev.lut. seurakuntayhtymän laskutuksesta, voitte olla meihin yhteydessä sähköpostitse marko.ropponen@evl.fi tai puhelimitse 044 7335 230. Mikäli haluatte lisätietoja verkkolaskujen lähetyksestä Ylä-Savon ev.lut. seurakuntayhtymään, olkaa yhteydessä Baswaren toimittaja-aktivointiin: activation.services@basware.com

Kiitos yhteistyöstä!

Marko Ropponen, talouspäällikkö, p. 044 7335 230, marko.ropponen@evl.fi.