Tarjouspyynnöt

Tarjouspyyntö hautausmaiden haudankaivuu- ja peittotöistä sekä auraus- ja kunnossapitotöistä

Ylä-Savon seurakuntayhtymä pyytää kirjallista tarjousta seuraavista hautausmaista:

• Osa 1. Lapinlahti (kirkonkylän, Alapitkän ja Martikkalan hautausmaat)
  • Osa 2. Nilakka/Pielavesi (Pielaveden kirkonkylän, Lehtolammin ja Laukkalan hautausmaat)
  • Osa 3. Nilakka/Keitele (Keiteleen hautausmaa)
  • Osa 4. Varpaisjärvi (Varpaisjärven hautausmaa)
  • Osa 5. Sonkajärvi (Sonkajärven, Sukevan ja Kauppilanmäen hautausmaat)

Toimittaja valitaan jokaiseen osakokonaisuuteen erikseen.

Kirjallinen, kokonaan suomenkielinen tarjous on toimitettava Ylä-Savon seurakuntayhtymälle viimeistään maanantaina 10.10.2022 klo 12 mennessä.

Yhteystiedot ovat:

Ylä-Savon seurakuntayhtymä
Yhteinen kirkkoneuvosto
Ilvolankatu 14 b
74100 Iisalmi

Lisätietoja asiasta antaa seurakuntapuutarhuri Hannu Huttunen p. 044-3000 928 ja sähköposti: hannu.m.huttunen@evl.fi.

Asiakirjat

Lisätiedot tarjouspyyntöön liittyen

seurakuntapuutarhuri
Vanha kirkkotie 13
74100 Iisalmi

Hautausmaat, ympäristötyöryhmän vastuuhenkilö.

Ympäristötyöryhmän vastuuhenkilönä hän toimii yhdessä palvelupäällikkö Riitta Kaasisen kanssa. Ylä-Savon seurakuntayhtymän ympäristötyöhön voit tutustua täältä. Hannu Huttunen toimii ajoittain myös suntion tehtävissä.