Laskutusosoite

Hyvä yhteistyökumppanimme!

Otamme vastaan ensisijaisesti verkkolaskuja.

Kaikissa laskuissa tulee näkyä tilaajan etu- ja sukunimi laskun otsikkotason tiedoissa (esim. ”Ostajan viite”, Ostajan yhteyshenkilö”, ”Tilaaja”, ”Viitteenne” tms.). Nimitiedon perusteella lasku ohjautuu oikeaan paikkaan laskun tarkistamista varten.

Verkkolaskuosoite:             003723351532

Verkkolaskuoperaattori:     Basware Oyj

Välittäjätunnus:                    BAWCFI22

Y-tunnus:                               2335153-2

Vaikka laskut lähetetään verkkolaskuina, tulee laskussa näkyä alla oleva laskutusosoite. Mikäli verkkolaskuja ei ole mahdollista lähettää, otamme laskuja vastaan vain alla olevaan laskutusosoitteeseen tai sähköpostitse. Jotta skannauspalvelussa on mahdollista kohdistaa lasku oikeaan paikkaan, tulee laskutusosoite näkyä myös itse laskussa eikä ainoastaan kirjekuoressa.

Kirkon Palvelukeskus/

Ylä-Savon ev.lut. srky

++2029++
00026 Basware

tai sähköpostilla kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com

Huomioikaa, että laskutusosoitteeseen saa lähettää vain laskuja, muu materiaali tuhotaan.

Sähköpostitse toimitettavat laskut tulee olla pdf-muodossa. Laskun nimessä ei saa olla ä- ja ö- kirjaimia eikä välilyöntejä. Yksi pdf-tiedosto voi sisältää yhden laskun. Yksi sähköpostiviesti voi sisältää useamman pdf-tiedoston.

Muu postitettava materiaali (esim. mainokset, matkalaskut ja palkkiolomakkeet) tulee lähettää postiosoitteeseemme:

Ylä-Savon ev.lut. seurakuntayhtymä, Ilvolankatu 14b, 74100 Iisalmi.

Seurakuntayhtymään kuuluvat Iisalmen, Lapinlahden, Pielaveden, Sonkajärven ja Varpaisjärven seurakunnat.

Lisätietoja ja muistutukset: ylasavon.seurakuntayhtyma@evl.fi.

Marko Ropponen, talouspäällikkö, p. 044 7335 230, marko.ropponen@evl.fi.