Aluekeskusrekisteri

Ylä-Savon seurakuntayhtymän aluekeskusrekisterin palvelut Iisalmen, Keiteleen,Lapinlahden, Pielaveden, Rautavaaran, Sonkajärven, Vieremän, Varpaisjärven seurakunnille.

Rekisteripalveluihin kuuluvat kirkonkirjoihin liittyvät tehtävät eli mm. avioliiton esteiden tutkinta, virkatodistukset, sukuselvitykset- ja tutkimukset sekä kirkkoon liittyminen ja eroaminen.

Palvelut saat puhelimitse, sähköisesti verkon kautta tai asioimalla Iisalmessa sijaitsevassa toimistossa, osoitteessa Ilvolankatu 14 b, 74100 Iisalmi.

Aukioloajat

Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisterissä sekä Hautauspalveluiden toimistolla voi asioida henkilökohtaisesti vain ajanvarauksella.
Asiointiajan voi sopia puhelimitse. Koronapandemian vuoksi asiointi tulisi hoitaa pääsääntöisesti puhelimitse, sähköpostitse ja verkkopalveluita hyödyntämällä. Sähköisten palveluiden käyttöön annetaan neuvontaa puhelimitse. Aukioloajat 9-15 ma-pe.

Aluekeskusrekisterin palvelut

Avioliiton esteiden tutkinta

► Tästä voit tehdä avioliiton esteiden tutkinnan.

Virkatodistukset ja sukuselvitykset

► Tästä voit tilata virkatodistuksen ja sukuselvityksen.

Sukututkimus

► Tästä saat tietoa sukututkimuksen tekemisestä ja tilaamisesta.

Kirkkoon liittyminen ja eroaminen

► Liity kirkkoon verkossa (Siirryt linkistä evl.fi -sivustoon)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Puhelinnumero: ☎ 044 7335 202Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Sähköpostiosoite: ylasavon.virkatodistukset@evl.fi.

Osoite: Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteri

Ilvolankatu 14 b, 74100 Iisalmi.