Palvelutoimisto 

Papin, kanttorin ja seurakunnan tilan varaus, lisätietoja ja käytännön järjestelyt häihin ja kasteeseen liittyen. Tilavaraukset seuroihin, kerhoihin ja kokouksiin sekä kirkolliset ilmoitukset. Seurakuntaneuvostojen sihteerin tehtävät.
► Lisätietoa palveluista

044 733 5202 
Sähköposti: ylasavon.palvelutoimisto@evl.fi 
Postiosoite: Ilvolankatu 14b
Postinumero: 74100 Iisalmi

Tarkista tästä poikkeukselliset aukiolojat

Aluekeskusrekisterin palvelut siirtyvät Kuopion aluekeskusrekisteriin 1.1.2023

Virkatodistukset, avioliiton esteidentutkinta ja sukuselvitykset, sekä muut jäsenrekisteripalvelut siirtyvät Ylä-Savon seurakuntayhtymän Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteristä 1.1.2023 Kuopion aluekeskusrekisteriin.

Palvelut ovat saatavilla Kuopion aluekeskusrekisteristä 1.1.2023 alkaen puhelimitse, sähköpostitse ja verkkopalveluita hyödyntämällä, sekä asioimalla Kuopion toimistolla.  

Palvelutoimiston ja Hautauspalveluiden toimiston palvelut pysyvät ennallaan. Vain jäsenrekisteripalvelut siirtyvät Kuopion aluekeskusrekisteriin. Lisätietoa muutoksesta.

Yhteystietojen haku

Voit hakea henkilön nimellä tai selata yhteystietolistaa. Voit myös selata yhteystietolistaa alla olevien aakkoslinkkien avulla. Klikkaamalla kirjainta pääset yhteystietolistassa kirjainta vastaavien sukunimien kohdalle.

T V

T


Arja Toivanen

palvelusihteeri
Ilvolankatu 14 b
74100 Iisalmi

Palvelutoimisto

Papin, kanttorin ja seurakunnan tilan varaus, lisätietoja ja käytännön järjestelyt häihin ja kasteeseen liittyen. Tilavaraukset seuroihin, kerhoihin ja kokouksiin sekä kirkolliset ilmoitukset. Lapinlahden ja Varpaisjärven seurakunnan seurakuntaneuvoston sihteerin tehtävät. 

Sähköpostiosoite: arja.toivanen@evl.fi 

V


Tarja Viertorinne

seurakuntasihteeri (Iisalmen seurakunta)
Ilvolankatu 14 b
74100 Iisalmi

Palvelutoimisto

Papin, kanttorin ja seurakunnan tilan varaus, lisätietoja ja käytännön järjestelyt häihin ja kasteeseen liittyen. Tilavaraukset seuroihin, kerhoihin ja kokouksiin sekä kirkolliset ilmoitukset. Iisalmen, Nilakan ja Sonkajärven seurakunnan seurakuntaneuvoston sihteerin tehtävät.

Sähköpostiosoite: tarja.viertorinne@evl.fi