Avoimet työpaikat

Ylä-Savon seurakuntayhtymän ja siihen kuuluvien seurakuntien avoinna olevat työpaikat ilmoitetaan tällä sivulla. Työpaikkailmoitukset löytyvät KirkkoHR-palvelusta (Siirryt linkistä KirkkoHr:n sivuille)jonka kautta haku tapahtuu verkkolomakkeella. Hakemuksen täyttäminen edellyttää rekisteröitymistä KirkkoHR -palvelun käyttäjäksi. Ohje sähköisen hakulomakkeen täyttämiseen (Siirryt linkistä KirkkoHr:n sivuille)

Kiinteistötyöntekijän toimi

Tehtävän toimipaikka on Iisalmi. Työntekijän työtehtäviin kuuluvat hautapaikan määritys ja mittaus, kaivutyön valvonta, alueiden sekä koneiden kunnossapito- ja puutarhatyöt sekä muut erikseen annetut tehtävät. Työsuhde on toistaikseksi voimassa oleva työsyhde. Viimeinen hakupäivä 22.8.2021. Lue lisää ja hae paikkaa KirkkoHR:ssä (Siirryt linkistä KirkkoHR:ään)

Iisalmen seurakunnan nuorisotyöhön on jatkuva haku

Iisalmen seurakunnan nuorisotyöhön on jatkuva haku. Harjoittelijoita, työelämään tutustujia ja kausityöntekijöitä otetaan vastaan läpi vuoden, erilaisiin tehtäviin sekä eripituisille jaksoille. Lisätietoja jouni.vuorijarvi@evl.fi, 044 7335 215.