Avoimet työpaikat

Ylä-Savon seurakuntayhtymän ja siihen kuuluvien seurakuntien avoinna olevat työpaikat ilmoitetaan tällä sivulla. Työpaikkailmoitukset löytyvät KirkkoRekry -palvelusta (kirkkorekry.fi)Linkki avautuu uudessa välilehdessä jonka kautta haku tapahtuu verkkolomakkeella. Hakemuksen täyttäminen edellyttää rekisteröitymistä KirkkoRekry -palvelun käyttäjäksi. KirkkoRekryn Työnhakijan opasLinkki avautuu uudessa välilehdessä (kirkkorekry.fi) kokoaa yhteen kaikki työnhakuun liittyvät asiat ja neuvoo työnhakijoita monessa eri asiassa.

Diakonian virka

Iisalmen seurakunnassa on haettavana diakonian virka. Tehtävän tarkoitus ja tavoite on hengellisen, henkisen ja taloudellisen avun antaminen ja järjestäminen apua tarvitseville. Viran erityisosaamisalueena on ruoka-apu ja yhteisöllisyys. Hakuaika päättyy 14.5.2023. Lue lisää ja hae KirkkoRekryssä (kirkkorekry.fi).Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Iisalmen seurakunnan nuorisotyöhön on jatkuva haku

Iisalmen seurakunnan nuorisotyöhön on jatkuva haku. Harjoittelijoita, työelämään tutustujia ja kausityöntekijöitä otetaan vastaan läpi vuoden, erilaisiin tehtäviin sekä eripituisille jaksoille. Lisätietoja jouni.vuorijarvi@evl.fi, 044 7335 215.