Avoimet työpaikat

Ylä-Savon seurakuntayhtymän ja siihen kuuluvien seurakuntien avoinna olevat työpaikat ilmoitetaan tällä sivulla. Työpaikkailmoitukset löytyvät KirkkoHR-palvelusta (Siirryt linkistä KirkkoHr:n sivuille)jonka kautta haku tapahtuu verkkolomakkeella. Hakemuksen täyttäminen edellyttää rekisteröitymistä KirkkoHR -palvelun käyttäjäksi. Ohje sähköisen hakulomakkeen täyttämiseen (Siirryt linkistä KirkkoHr:n sivuille)

Keittiöapulaisen kesätyö Hirsikankaan leirikeskuksessa

Ylä-Savon seurakuntayhtymä hakee Sukevan Hirsikankaan leirikeskukseen keittiöapulaista kesätyöhön ajalle 6.6.-7.8.2022. Hakuaikaa on 15.5.2022 saakka. Lue lisää ja hae paikkaa KirkkoHR:ssäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Iisalmen seurakunnan nuorisotyöhön on jatkuva haku

Iisalmen seurakunnan nuorisotyöhön on jatkuva haku. Harjoittelijoita, työelämään tutustujia ja kausityöntekijöitä otetaan vastaan läpi vuoden, erilaisiin tehtäviin sekä eripituisille jaksoille. Lisätietoja jouni.vuorijarvi@evl.fi, 044 7335 215.