Avoimet työpaikat

Ylä-Savon seurakuntayhtymän ja siihen kuuluvien seurakuntien avoinna olevat työpaikat ilmoitetaan tällä sivulla. Työpaikkailmoitukset löytyvät KirkkoRekry -palvelusta (kirkkorekry.fi)Linkki avautuu uudessa välilehdessäjonka kautta haku tapahtuu verkkolomakkeella. Hakemuksen täyttäminen edellyttää rekisteröitymistä KirkkoRekry -palvelun käyttäjäksi. KirkkoRekryn Työnhakijan opasLinkki avautuu uudessa välilehdessä (kirkkorekry.fi) kokoaa yhteen kaikki työnhakuun liittyvät asiat ja neuvoo työnhakijoita monessa eri asiassa.

Kesätyöpaikat 2024

Hakuilmoitukset julkaistaan kirkkorekry.fi –palvelussa. Hae kesätyöpaikkaa viimeistään 29.2.2024.

Kesätyöntekijöitä siivoustyöhön

Iisalmen seurakunnassa siivoustyössä (1) kesätyöpaikka 16 vuotta täyttäneelle kesätyöntekijälle ajalle 1.6-30.6.2024. Siirry ilmoitukseen.

Lapinlahden seurakunnassa siivoustyössä (1) kesätyöpaikka 16 vuotta täyttäneelle kesätyöntekijälle ajalle 1.6-30.6.2024. Siirry ilmoitukseen.

Nilakan seurakunnassa Pielavedellä siivoustyössä (1) kesätyöpaikka 16 vuotta täyttäneelle kesätyöntekijälle ajalle 1.6-30.6.2024. Siirry ilmoitukseen.

Kesätyöntekijä istutusten hoitoon

Iisalmen seurakuntaan istutusten hoitoon (1) kesätyöpaikka 1-31.7.2024. Siirry ilmoitukseen.

Kesätyöntekijät ulkoalueiden kunnossapitoon

Iisalmen seurakuntaan ulkoalueiden kunnossapitoon (1) kesätyöpaikka 1.6-31.8.2024. Siirry ilmoitukseen.

Kausityöntekijä Hirsikankaan leirikeskukseen Sukevalla

Siivous- ja ruokapalvelutehtäviin (1) kesätyöntekijä. Osaamisen mukaan myös muut kiinteistönhoidolliset tehtävät, kuten viheralueiden hoito. Tehtävä edellyttää 18 vuoden ikää. Siirry ilmoitukseen.

Hautausmaan kausityöntekijä

Iisalmeen Kangaslammin hautausmaalle (2), Iisalmen vanhalle hautausmaalle (2 ), Lapinlahdelle (2) ja Alapitkälle (1 osaikainen), Pielavedelle (1) ja Sonkajärvelle (2) sekä Sukevalle (1). Työaika 6.5.-30.9.2024 (tarkentuu keväällä). Tehtävä edellyttää 18 vuoden ikää. Siirry ilmoitukseen.

Nuorten kesätyöpaikat hautausmailla

• Iisalmen vanhalla hautausmaalla (3) nuorelle ajalle 3.-30.6.24 ja (3) nuorelle 1- 31.7.24.
  • Iisalmen Kangaslammin hautausmaalla (1) nuorelle ajalla 1.7.-9.8.24.
  • Lapinlahden, Pielaveden, Sonkajärven, Sukevan ja Varpaisjärven hautausmailla kussakin (1) nuorelle ajalla 3.-30.6.24.
  • Keiteleen hautausmaalla (1) nuorelle ajalla 24.6.-31.7.24.

Siirry ilmoitukseen Nuorten kesätyöpaikat hautausmailla.

Iisalmen seurakunnan nuorisotyöhön on jatkuva haku

Iisalmen seurakunnan nuorisotyöhön on jatkuva haku. Harjoittelijoita, työelämään tutustujia ja kausityöntekijöitä otetaan vastaan läpi vuoden, erilaisiin tehtäviin sekä eripituisille jaksoille. Lisätietoja jouni.vuorijarvi@evl.fi, 044 7335 215.