Avoimet työpaikat

Ylä-Savon seurakuntayhtymän ja siihen kuuluvien seurakuntien avoinna olevat työpaikat ilmoitetaan tällä sivulla. Työpaikkailmoitukset löytyvät KirkkoRekry -palvelusta (kirkkorekry.fi)Linkki avautuu uudessa välilehdessäjonka kautta haku tapahtuu verkkolomakkeella. Hakemuksen täyttäminen edellyttää rekisteröitymistä KirkkoRekry -palvelun käyttäjäksi. KirkkoRekryn Työnhakijan opasLinkki avautuu uudessa välilehdessä (kirkkorekry.fi) kokoaa yhteen kaikki työnhakuun liittyvät asiat ja neuvoo työnhakijoita monessa eri asiassa.

Arkostonhoitajan määräaikainen tehtävä

Ylä-Savon seurakuntayhtymään on haettavana määräaikainen arkistonhoitajan tehtävä ajalle 12.8.-31.12.2024 järjestämään seurakuntayhtymän ja sen seurakuntien arkistoja.

Hakuaika päättyy sunnuntaina 23.6.2024 klo 23.59.

Hae arkistonhoitajan tehtävään ja katso lisätietoja Kirkkorekry-sivustolla. (kirkkorekry.fi)

Iisalmen seurakunnan nuorisotyöhön on jatkuva haku

Iisalmen seurakunnan nuorisotyöhön on jatkuva haku. Harjoittelijoita, työelämään tutustujia ja kausityöntekijöitä otetaan vastaan läpi vuoden, erilaisiin tehtäviin sekä eripituisille jaksoille. Lisätietoja jouni.vuorijarvi@evl.fi, 044 7335 215.