Avoimet työpaikat

Ylä-Savon seurakuntayhtymän ja siihen kuuluvien seurakuntien avoinna olevat työpaikat ilmoitetaan tällä sivulla. Työpaikkailmoitukset löytyvät KirkkoHR-palvelusta (Siirryt linkistä KirkkoHr:n sivuille)jonka kautta haku tapahtuu verkkolomakkeella. Hakemuksen täyttäminen edellyttää rekisteröitymistä KirkkoHR -palvelun käyttäjäksi. Ohje sähköisen hakulomakkeen täyttämiseen (Siirryt linkistä KirkkoHr:n sivuille)

Nuorisotyönohjaajan virka Iisalmessa

Haemme Iisalmen seurakuntaan vakituista nuorisotyönohjaajaa, jonka tehtäviin kuuluu työskentelyä sekä alakouluikäisten lasten että rippikoulun käyneiden nuorten kanssa. Työ vaatii hyviä organisointitaitoja. Virka sisältää varhaisnuorisotyön, rippikoulutyön ja nuorisotyön tehtäviä. Pääpaino on seurakunnan rippikoulutyön organisoinnissa yhdessä työparina toimivan papin kanssa. Pidämme työkokemusta etuna. Hakuaikaa jatkettu ja päättyy 9.10.2022. Lue lisää ja hae paikkaa Kirkko HR:ssä (rekry.evl.fi)

Iisalmen seurakunnan nuorisotyöhön on jatkuva haku

Iisalmen seurakunnan nuorisotyöhön on jatkuva haku. Harjoittelijoita, työelämään tutustujia ja kausityöntekijöitä otetaan vastaan läpi vuoden, erilaisiin tehtäviin sekä eripituisille jaksoille. Lisätietoja jouni.vuorijarvi@evl.fi, 044 7335 215.