Avoimet työpaikat

Ylä-Savon seurakuntayhtymän ja siihen kuuluvien seurakuntien avoinna olevat työpaikat ilmoitetaan tällä sivulla. Työpaikkailmoitukset löytyvät KirkkoHR-palvelusta (Siirryt linkistä KirkkoHr:n sivuille)jonka kautta haku tapahtuu verkkolomakkeella. Hakemuksen täyttäminen edellyttää rekisteröitymistä KirkkoHR -palvelun käyttäjäksi. Ohje sähköisen hakulomakkeen täyttämiseen (Siirryt linkistä KirkkoHr:n sivuille)

Siivoustyönohjaaja

Haemme siivoustyöhön osallistuvaa siivoustyönohjaajaa, joka toimii lähiesimiehenä Iisalmen laitoshuoltajille. Työtehtäviin kuuluvat siivoustöiden päivittäinen organisointi, työvuorosuunnittelu, laatutason seuranta ja tarvittaessa opastus sekä osallistuminen suorittavaan siivoustyöhön. Hakuaika päättyy 10.10. klo 15.00.  Tehtävään haetaan KirkkoHR:n kautta ja hakemuksen pääset täyttämään täällä (Siirryt linkistä KirkkoHR:n sivuille)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Seurakuntamestarin virka

Seurakuntamestarin tehtäviin kuuluu jumalanpalvelusten, kirkollisten toimitusten ja muiden seurakunnan tilaisuuksien käytännön järjestelyjen hoitaminen sekä kiinteistöjen sisä- ja ulkoalueiden siisteydestä ja kunnossapidosta huolehtiminen. Tehtäviin kuuluu mahdollisesti myös hautaustoimeen liittyviä tehtäviä. Tehtävän virkapaikka on Iisalmi. Hakuaika päättyy 7.11.2021. Lue lisää ja täytä hakemus KirkkoHR:ssä.

Iisalmen seurakunnan nuorisotyöhön on jatkuva haku

Iisalmen seurakunnan nuorisotyöhön on jatkuva haku. Harjoittelijoita, työelämään tutustujia ja kausityöntekijöitä otetaan vastaan läpi vuoden, erilaisiin tehtäviin sekä eripituisille jaksoille. Lisätietoja jouni.vuorijarvi@evl.fi, 044 7335 215.