Pääsiäinen

Siunattua hiljaista viikkoa ja pääsiäisen aikaa sinulle ja läheisillesi!

Pääsiäinen seurakuntien YouTube -kanavilla

Seurakuntien YouTube -kanaville pääset täältä.

Iisalmen seurakunta

• Keskiviikkona 24.3. julkaistaan Pääsiäisen iloa -yhteisvastuuvideon virpomisen merkeissä.
  • Maanantaina 22.3. julkaistaan varhaiskasvatuksen pääsiäisvideon: Pääsiäisen salaisuus. Video on suunniteltu lapsille.
  • Kiirastorstaina 1.4. klo 9.30 Alakoulujen pääsiäiskirkko striiminä Kustaa Aadolfin kirkosta seurakunnan YouTube kanavalla.
  • Kiirastorstaina 1.4.klo 12.15 Yläkoulun pääsiäiskirkko striiminä Kustaa Aadolfin kirkosta seurakunnnan YouTube kanavalla.
  • Pääsiäissunnuntai 4.4. klo 17.00 Tuomasmessu striiminä ja Radio Sandelsilla Kustaa Aadolfin kirkosta.

Keiteleen seurakunta

Keiteleen seurakunnan jumalanpalvelukset striimataan seurakunnan YouTube-kanavalle ja julkaistaan tallenteena Facebookissa.

Lapinlahden seurakunta

Lapinlahden seurakunnan jumalanpalvelukset striimataan seurakunnan YouTube-kanavalle.

• Maanantaina 29.3. klo 18.00 julkaistaan seurakunnan YouTube –kanavalla Kohti Golgataa –iltamusiikki.
  • Keskiviikkona 31.3. klo 12.00 viikkohartaus YouTubessa.

Pielaveden seurakunta

Kaikki Pielaveden kirkon jumalanpalvelukset ja hartaudet striimataan seurakunnan YouTube-kanavalle. Hiljaisenviikon rukoushetket 29.3.-31.3. klo 19.00.

Sonkajärven seurakunta

Sonkajärven seurakunnan jumalanpalvelukset striimataan seurakunnan YouTube-kanavalle.

• Keskiviikkona 31.3. julkaistaan pääsiäisvideot YouTube -kanavalle
  • Maanantaina 15.00 Gospeliako? -lauluyhtyeen konsertti striimataan Sonkajärven kirkosta

Varpaisjärven seurakunta

Varpaisjärven seurakunnan jumalanpalvelukset striimataan seurakunnan YouTube-kanavalle.

Poimintoja seurakuntien YouTube -kanavilta

Pääsiäisen salaisuus

Iisalmen seurakunnan varhaiskasvatuksen pääsiäisvideo.  Video on suunniteltu lapsille.

Kiirastorstain hartaus

Keiteleen seurakunnan kiirastorstain hartaus

"Kohti Golgataa" -pääsiäislaulutilaisuus 28.3.2021

Projektikuoro Sointuva ja Soitinyhtye johtajanaan Lapinlahden seurakunnan kanttori Heini Heide

Hiljaisen viikon keskiviikon rukoushetki

Rukoushetki Pielaveden kirkosta

Sonkajärven seurakunnan pääsiäistervehdys

Lasten ja varhaisnuorten musiikkipainotteinen pääsiäishartaus

Yhteistyössä: Varpaisjärven ja Lapinlahden seurakunnat.