Avoimet työpaikat

Tälle sivulle on koottu kaikki Ylä-Savon seurakuntayhtymän ja siihen kuuluvien seurakuntien avoinna olevat työpaikat erillisiksi ilmoituksiksi. Lisätietoja haettavista paikoista kerrotaan jokaisessa hakemuksessa erikseen.

Iisalmen seurakunnan nuorisotyöhön on jatkuva haku. Harjoittelijoita, työelämään tutustujia ja kausityöntekijöitä otetaan vastaan läpi vuoden, erilaisiin tehtäviin sekä eripituisille jaksoille. Lisätietoja jouni.vuorijarvi@evl.fi, 044 7335 215.

Avoimet työpaikat 2017

Kesätyöpaikat 2017

Ylä-Savon seurakuntayhtymän ja sen seurakuntien tarjoamat kesätyöpaikat jakaantuvat seurakuntien paikkakunnille eli Iisalmeen, Lapinlahdelle, Pielavedelle, Sonkajärvelle ja Varpaisjärvelle.

Ylä-Savon seurakuntayhtymän kesätyöpaikkojen haku on ajalla 15.2.-3.3.2017. Vain sähköisellä lomakkeella tulleet hakemukset huomioidaan. Hae kesätyöpaikkaa 3.3.2017 klo 15.00 mennessä. Sähköinen hakemuslomake löytyy hakuilmoituksen yhteydestä.

Keittiöapulainen

Kesätyöpaikat Iisalmen hautausmaalla

Kesätyöpaikat kiinteistötoimessa

Kirkko-oppaat Iisalmi

Kirkko-oppaat Pielavesi

Tältä sivulta löydät avoimet työpaikat Ylä-Savon seurakuntayhtymässä.