Avoimet työpaikat

Tälle sivulle on koottu kaikki Ylä-Savon seurakuntayhtymän ja siihen kuuluvien seurakuntien avoinna olevat työpaikat erillisiksi ilmoituksiksi. Lisätietoja haettavista paikoista kerrotaan jokaisessa hakemuksessa erikseen.

Kesätyöpaikat 2018

Ylä-Savon seurakuntayhtymä ja sen seurakunnat tarjoavat myös tänä kesänä kesätyöpaikkoja. Työpaikat sijoittuvat pääsääntöisesti seurakuntayhtymän hautausmaille ja kiinteistötoimeen. Lisäksi Iisalmeen, Lapinlahdelle ja Pielavedelle haetaan kirkko-oppaita. Hae kesätyöpaikkaa ilmoituksen yhteydessä olevalla hakulomakkeella 2.3.2018 klo 15 mennessä. Vain ko. lomakkeella tulleet, sähköiset hakemukset huomioidaan. Valituille ilmoitetaan sähköpostitse 31.3.2017 mennessä.

Kiinteistötoimen kesätyöpaikat

Hautaustoimen kesätyöpaikat

Keittiöapulaiset

Kirkko-oppaat Iisalmi

Kirkko-oppaat Lapinlahti

Kirkko-oppaat Pielavesi

Muut avoinna olevat työpaikat

Rippikoulu- ja nuorisotyöhön virkasuhteisia määräaikaisia työntekijöitä kesälle 2018

Iisalmen seurakunta hakee määräaikaisiin virkasuhteisiin työntekijöitä leiripainotteiseen rippikoulu- ja nuorisotyöhön. Hae avointa työpaikkaa 14.3. mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse.

Hautausmaan määräaikainen työntekijälle kesälle 2018

Määräaikainen työsuhde ajalle 15.5.-30.9.2018 (alkamisaika arvioitu). Toimipaikkana Iisalmen seurakunnan hautausmaat. Hae avointa työpaikkaa ilmoituksen yhteydessä olevalla hakulomakkeella 2.3.2018 klo 15 mennessä.

Diakoniatyöntekijän viransijaisuus - Varpaisjärven seurakunta

1.4.2018 - 31.3.2019 väliseksi ajaksi. Vapaamuotoiset työhakemukset 28.2.2018 mennessä.

Kesäteologi sairaalasielunhoitoon - Iisalmen seurakunta

Haku käynnissä! Hae avointa työpaikkaa keskiviikkoon 28.2.2018 klo 15.00 mennessä.

Iisalmen seurakunnan nuorisotyöhön on jatkuva haku. Harjoittelijoita, työelämään tutustujia ja kausityöntekijöitä otetaan vastaan läpi vuoden, erilaisiin tehtäviin sekä eripituisille jaksoille. Lisätietoja jouni.vuorijarvi@evl.fi, 044 7335 215.