Hautausmaat

Täältä löydät kaikkien seurakuntiemme hautausmaat. Hautausmaat on jaoteltu seurakunnittain vasemmanpuoleiseen sivuvalikkoon.

Ylä-Savon seurakuntayhtymän hautatoimi vastaa sen jäsenseurakuntien hautausjärjestelyistä. Käytännön järjestelyt, varaukset yms. hoidetaan seurakuntiemme yhteisessä Palvelutoimisto ja keskusrekisterissä, missä voi sopia mm. seuraavista asioista:

• hautausaika ja –paikka sekä mahdollisesta muistotilaisuudesta
  • hautapaikka ja tarvittaessa hautapaikan näyttö
  • papin ja kanttorin varaukset
  • haudanhoidosta sopiminen

Maksut

Haluaisitko vuokrata seurakunnan tilan esim. muistotilaisuutta varten? Seurakuntiemme tilojen palveluhinnaston löydät täältä.

Etsitkö tiettyä hautaa hautausmaalta?

Kaikkien Ylä-savon seurakuntayhtymän jäsenseurakuntien (Iisalmi, Lapinlahti, Pielavesi, Sonkajärvi ja Varpaisjärvi) hautausmaiden hautapaikkatiedot löytyvät Palvelutoimisto ja keskusrekisteristä. Tietoja voi kysyä puhelimitse puh. 044 7335 201 tai 044 7335 202. Toimisto palvelee ma-pe klo 9-15.