Laskutusosoite

Huom. otamme vastaan ensisijaisesti verkkolaskuja.

Tilaajan etu- ja sukunimi tulee näkyä laskun otsikkotason tiedoissa

Kaikissa laskuissa tulee näkyä tilaajan etu- ja sukunimi laskun otsikkotason tiedoissa (esim. ”Ostajan viite”, Ostajan yhteyshenkilö”, ”Tilaaja”, ”Viitteenne” tms.). Nimitiedon perusteella lasku ohjautuu oikeaan paikkaan laskun tarkistamista varten.

• Verkkolaskuosoite: 003723351532
  • Verkkolaskuoperaattori: Basware Oyj
  • Välittäjätunnus: BAWCFI22
  • Y-tunnus: 2335153-2
  • Sähköpostiosoite: Kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com

Laskutusosoite:

Kirkon Palvelukeskus/ Ylä-Savon ev.lut. srky

++2029++

00026 Basware

Ohjeita laskujen lähettämiseen

• Vaikka laskut lähetetään verkkolaskuina, tulee laskussa näkyä laskutusosoite: Kirkon Palvelukeskus/ Ylä-Savon ev.lut. srky,

++2029++, PL 378, 00026 Basware.

• Mikäli verkkolaskuja ei ole mahdollista lähettää, otamme laskuja vastaan vain yllä olevaan laskutusosoitteeseen tai sähköpostitse.

• Sähköpostitse toimitettavat laskut tulee olla pdf-muodossa.
    • Laskun nimessä ei saa olla ä- ja ö- kirjaimia eikä välilyöntejä.
    • Yksi pdf-tiedosto voi sisältää yhden laskun.
    • Yksi sähköpostiviesti voi sisältää useamman pdf-tiedoston.
  • Jotta skannauspalvelussa on mahdollista kohdistaa lasku oikeaan paikkaan, tulee laskutusosoite näkyä myös itse laskussa eikä ainoastaan kirjekuoressa.
  • Huomioikaa, että laskutusosoitteeseen saa lähettää vain laskuja, muu materiaali tuhotaan. Muu postitettava materiaali (esim. mainokset, matkalaskut ja palkkiolomakkeet) tulee lähettää postiosoitteeseemme: Ylä-Savon ev.lut. seurakuntayhtymä, Ilvolankatu 14b, 74100 Iisalmi.

Ylä-Savon seurakuntayhtymään kuuluvat seurakunnat

Seurakuntayhtymään kuuluvat Iisalmen, Lapinlahden, Pielaveden, Sonkajärven ja Varpaisjärven seurakunnat.

Lisätietoja ja muistutukset

Sähköpostiosoite: ylasavon.seurakuntayhtyma@evl.fi.

Marko Ropponen, talouspäällikkö, p. 044 7335 230, marko.ropponen@evl.fi.