Hautauspalvelut

Papin, kanttorin ja tilan varaus, käytännön järjestelyt, haudanhoitosopimukset ja hautapaikat. Palvelut Iisalmen, Lapinlahden, Pielaveden, Sonkajärven, Varpaisjärven seurakunnille.

Toimistoilla ei valitettavasti voi asioida koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi. Asiointi tapahtuu puhelimitse, sähköpostitse ja verkkopalveluita hyödyntämällä. Sähköisten palveluiden käyttöön annetaan neuvontaa puhelimitse. Aukioloajat 9-15 ma-pe.

Tarkista poikkeukselliset aukioloajat >>

Puhelinnumero: ☎ 044 7335 201.
Sähköposti: ylasavon.hautausluvat@evl.fi.
Käyntiosoite: Ilvolankatu 14 b, 74100 Iisalmi.

► Tietoa hautauspalveluista

Hautauspalveluiden yhteystiedot

palvelupäällikkö
Postiosoite: Ilvolankatu 14b. Käyntiosoite: Riistakatu 11b, 74100 Iisalmi

Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteri, Hautauspalvelut

palvelusihteeri
Ilvolankatu 14 b

Hautauspalvelut

Hautaukseen liittyvät palvelut: papin, kanttorin ja tilan varaus, käytännön järjestelyt, haudanhoitosopimukset ja hautapaikat. Hautaustoimisto palvelee ma-pe klo 9-15.

Sähköpostiosoite: riitta.koivistoinen@evl.fi.

palvelusihteeri
Ilvolankatu 14b

Sähköpostiosoite: pirkko.koponen@evl.fi

seurakuntapuutarhuri
Faksi: 017 833 5233
Vanha kirkkotie 13

Hautausmaat, ympäristötyöryhmän vastuuhenkilö.

Ympäristötyöryhmän vastuuhenkilönä hän toimii yhdessä palvelupäällikkö Riitta Kaasisen kanssa. Ylä-Savon seurakuntayhtymän ympäristötyöhön voit tutustua täältä. Hannu Huttunen toimii ajoittain myös suntion tehtävissä.

Hakusanalla ei löytynyt yhteystietoja.