Avoimet työpaikat

Ylä-Savon seurakuntayhtymän ja siihen kuuluvien seurakuntien avoinna olevat työpaikat ilmoitetaan tällä sivulla. Työpaikkailmoitukset löytyvät KirkkoHR-palvelustajonka kautta haku tapahtuu verkkolomakkeella. Hakemuksen täyttäminen edellyttää rekisteröitymistä KirkkoHR -palvelun käyttäjäksi.

Diakonian viransijaisuus Pielavedellä (Siirryt linkistä KirkkoHR:n sivuille).
Viran hakuaika päättyy maanantaina 3.8.2020 klo 16.00. Tehtävää haetaan KirkkoHR:n kautta (Siirryt linkistä KirkkoHR:n sivuille)

KirkkoHR (Siirryt linkistä KirkkoHr:n sivuille)

Ohje sähköisen hakulomakkeen täyttämiseen (Siirryt linkistä KirkkoHr:n sivuille)

Iisalmen seurakunnan nuorisotyöhön on jatkuva haku

Iisalmen seurakunnan nuorisotyöhön on jatkuva haku. Harjoittelijoita, työelämään tutustujia ja kausityöntekijöitä otetaan vastaan läpi vuoden, erilaisiin tehtäviin sekä eripituisille jaksoille. Lisätietoja jouni.vuorijarvi@evl.fi, 044 7335 215.