Uutislistaukseen

Suruun voi saada apua vertaisten ryhmästä

Iisalmen seurakunnan sururyhmien kokoontumiset alkavat syyskuussa. Ryhmiä on tarjolla kaksi, päivä- ja iltaryhmä. Ryhmiin voi ilmoittautua perjantaihin 1.9 saakka. 

Kuivunut punainen ruusu vanhan mustavalkokuvan päällä.

Surun kanssa kulkiessa koetaan usein yksinäisyyttä, mutta toisten läsnäolo ja kokemukset surusta voivat lohduttaa, tukea ja tuoda toivoa. Sururyhmä toimii vertaistukiryhmänä, sillä ryhmässä on mahdollisuus tavata toisia surevia, vaihtaa kokemuksia ja käsitellä surua yhdessä. Jokaisella kokoontumiskerralla on eri teema, jota käsitellään ja muistellaan läheistä ihmistä. 

Ryhmä on tarkoitettu aikuisille. Kun ilmoittaudut ryhmään toivomme, että menetyksestä on kulunut joitakin kuukausia. Osallistuminen ryhmään onnistuu silloin paremmin. Ryhmään voi tulla, vaikka läheisen kuolemasta olisi kulunut jo vuosia.  Sururyhmät kokoontuvat syksyn aikana viisi kertaa Iisalmen seurakuntatalolla. 

 Ryhmään ilmoittautuminen viimeistään perjantaihin 1.9 mennessä Tanja Reinikaiselle p. 044 7335 228, tanja.reinikainen@evl.fi. Ryhmiin ilmoittautuminen on jatkuvaa, ryhmiä järjestetään jatkossa, kun ilmoittautuneita tulee tarpeeksi. 

Sururyhmiin otetaan rajoitettu määrä osallistujia. 

Lisätietoja: Iisalmen seurakunta, johtava diakoniaviranhaltija Tanja Reinikainen p. 044 7335 228, tanja.reinikainen@evl.fi 

Wed Aug 09 10:35:44 EEST 2023