Hyppää sisältöön

Valitsijayhdistykset

Seurakuntavaaleissa valitaan marraskuussa 2022 uudet luottamushenkilöt yhteiseen kirkkovaltuustoon ja seurakuntaneuvostoihin. Ehdokkaaksi voi asettua 15.9. mennessä valitsijayhdistyksien kautta. 

Julkaisemme tällä sivulla tietoja tekeillä olevista valitsijayhdistyksistä sen mukaan kuin tietoja meille toimitetaan. Oman tekeillä olevan valitsijayhdistyksen tiedot voi toimittaa julkaistavaksi tällä lomakkeella. Tarkoitus on, että ehdokkuuttaan harkitsevat seurakuntalaiset ja ehdokkaita etsivät valitsijayhdistykset löytävät toisensa.  

Valitsijayhdistyksen ilmoittaminen sivustoon ei ole sitovaa, eikä se millään tavalla korvaa virallisia valitsijayhdistyksen perustamiseen liittyviä toimenpiteitä.  

Iisalmen seurakunta

Arjen askelissa

(Ilmoitettu 28.5.2022)

Olemme poliittisesti sitoutumaton seurakuntalaisten valitsijayhdistys. Haluamme toimia avoimesti seurakunnan ja seurakuntalaisten parhaaksi ja kehittää seurakuntaelämää niin, että jokainen tuntee olevansa turvassa seurakunnassamme ja että kohtaamme ihmiset arjen keskellä. Haluamme toimia vastuullisesti kaikille yhteisessä seurakuntayhtymässä sekä Iisalmen seurakunnassa.

Yhteystiedot: Elina Siirola, [email protected] tai Sirkku Muilu [email protected], 044 5121882