Seurakuntien uutiset

Seurakuntien uutisia pääset lukemaan seuraavista linkeistä. Siirryt linkeistä seurakuntien sivustolle.

Etsitkö näitä?

Ylä-Savon seurakuntayhtymän uutiset

Ylä-Savon seurakuntayhtymä myy tarjousten perusteella seuraavat kiinteistöt

6.8.2016 07.00

• Pielaveden kunnassa Marjoniemen leirikeskuksen rakennukset ja tontti
  • Lapinlahden kunnassa Varpaisjärven leirikeskuksen rakennukset ja tontti
  • Sonkajärven kunnassa Sonkajärven pappila ja tontti
  • Sonkajärven kunnassa Sukevan pappila ja tontti

Rakennukset myydään siinä kunnossa, kuin ne ovat. Myyjä pidättää itsellään oikeuden olla hyväksymättä yhtään tarjousta. Lisätietoja löytyy kotisivuiltamme www.ylasavonseurakunnat.fi/info-ja-asiointi/kiinteistot

Tarjoukset tulee jättää viimeistään maanantaina 12.9.2016 klo 12.00 mennessä suljetussa kirjekuoressa osoitteella: Ylä-Savon seurakuntayhtymä, Ilvolankatu 14b, 74100 Iisalmi. Kuoreen merkintä ”kiinteistöjen myynti”. Tai sähköpostilla osoitteeseen ylasavon.seurakuntayhtyma@evl.fi, aihekenttään merkintä ”kiinteistöjen myynti”.

Tarkempia tietoja antaa kiinteistöpäällikkö Ilmo Juutinen, puh. 040 1825 025 ja sähköposti ilmo.juutinen@evl.fi.