Myytävät kiinteistöt

Sonkajärven pappila

Ylä-Savon ev.lut. seurakuntayhtymä myy tarjousten perusteella seuraavan kiinteistön:

Rakennukset myydään siinä kunnossa, kuin ne ovat. Myyjä pidättää itsellään oikeuden olla hyväksymättä yhtään tarjousta.

Tarkempia tietoja antaa kiinteistöpäällikkö Ilmo Juutinen, puh. 040 1825 025 ja sähköposti ilmo.juutinen@evl.fi

Vuokralle tarjotaan

Rantalan tilaan kuuluvat pellot Iisalmessa

Ylä-Savon seurakuntayhtymä vuokraa tarjousten perusteella Rantalan tilaan kuuluvia peltoja yhteensä 9,79 ha Iisalmessa. Vuokrasopimuksen kesto on 5 vuotta alkaen 26.4.2018 päättyen 25.4.2023. Vuokratarjoukset tulee toimittaa suljetussa kirjekuoressa postitse tai sähköpostilla maanantaihin 25.9.2017 klo 12.00 mennessä. Ylä-Savon seurakuntayhtymä pidättää oikeuden hylätä tehdyt tarjoukset.

Katso tarkemmat tiedot tarjouksen osalta tästä linkistä