Uutislistaukseen

Mykykeittoa hyvän asian puolesta

Koronarajoitusten helpottaessa myös Yhteisvastuukeräys -tempauksia ja -myyjäisiä järjestetään enenevissä määrin. Lapinlahdella mykykeittokattilatkin pääsevät jälleen porisemaan kun maaliskuussa pidetään myyjäiset 18.3. klo 11.00 seurakuntatalolla. Yläsavolaisen herkun, mykykeiton myynnin lisäksi Lapinlahdella on kevään mittaan useampikin tempaus Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. 

-Mykykeitto valmistetaan ystäväntupalaisten toimesta. Keittoa myydään omiin astioihin 9 euron litra hintaan, kertoo Lapinlahden seurakunnan diakonissa Vuokko Väätäinen. 

Myyjäisten tuotto menee Yhteisvastuu keräyksen hyväksi. Tämän vuoden Yhteisvastuukeräyksellä autetaan koronapandemian seurauksista kärsiviä lapsia ja nuoria Suomessa ja maailmalla. 

Lapinlahdella järjestettiin helmikuussa lipaskeräys sekä nuorten toimesta ystävänpäivä konsertti Yhteisvastuun hyväksi. 

-Lipaskerääjinä oli rippikoululaiset ja nuoret olivat myös päävastuussa konsertin järjestämisessä. Molemmat onnistuivat hyvin, ja esimerkiksi konsertti tuotti Yhteisvastuukeräykseen yli 500 euroa, Väätäinen kertoo tyytyväisenä. 

Kevään aikana Lapinlahden seurakunta järjestää lipaskeräyksen uudelleen, pitää munkkimyyjäiset ja toukokuussa tempaistaan koko perheen Yhteisvastuutapahtuma. 

Thu Mar 03 14:36:01 EET 2022