Seurakuntien uutiset

Seurakuntien uutisia pääset lukemaan seuraavista linkeistä. Siirryt linkeistä seurakuntien sivustolle.

Etsitkö näitä?

Ylä-Savon seurakuntayhtymän uutiset

Seurakuntayhtymän hallinnon toimistoon avautuu paikka toimistosihteerille

23.2.2022 12.01

Toimistosihteerille kuuluvat muun muassa osto- ja myyntireskontran tehtävät ja kirjanpitotehtäviä Kipan Akkunassa, maksuliikenteeseen liittyviä tehtäviä, vuoden 2022 alussa käyttöön otetun Tweb-asianhallintaohjelman pääkäyttäjyys, sekä erilaisia toimistotehtäviä. Toimisto sihteerin tehtävän kelpoisuusehtona on vähintään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava alempi soveltuva opistotasoinen tutkinto ja alan tuntemus. Tehtävää voi hakea KirkkoHR:n kautta 23.2.–13.3.2022.

Yhteisen kirkkoneuvoston 22.2.2022 kokouksen pöytäkirjaLinkki avautuu uudessa välilehdessä (domus.evl.fi)

Lisätietoja: hallintojohtaja Katariina Bergbacka, 044 733 5211, katariina.bergbacka@evl.f