Ajankohtaista 

Uutisia

Täältä löydät kaikki Ylä-Savon seurakuntayhtymän julkaisemat uutiset. Uutisia löytyy vuodesta 2014 lähtien. Seurakunnat julkaisevat omaa toimintaa koskevat uutiset omilla verkkosivuillaan. 

Seurakuntien uutiset

Seurakuntien uutisia pääset lukemaan seuraavista linkeistä. Siirryt linkeistä seurakuntien sivustolle.

Etsitkö näitä?

Ylä-Savon seurakuntayhtymän uutiset


 

Uutislistaukseen

Kalle seisoo lumihangessa ruohonleikkurin kanssa t-paitasillaan. Hautausmaan kiinteistötyöntekijä Kalle Immonen odottelee jo ruohonleikkurin kanssa tulevaa kesää ja kesäduunikavereita.

Kallen kaveriksi kesäduuniin hautausmaille?

25.1.2022 14.10

Ylä-Savon seurakuntayhtymässä on haettavana kymmeniä kesätyöpaikkoja nuorille. Kallelle haetaan kesäduunikavereita Iisalmen hautausmaille, mutta erilaisia tehtäviä on tarjolla ympäri Ylä-Savoa.

Iisaaren leirikeskuksen kesäduunissa pääsee monipuoliseen hommaan mm. ajelemaan moottoriveneellä, huolehtimaan leiriläisten ruokahuollosta ja kiinteistötehtävistä. Kirkko-oppaille on tehtäviä Iisalmen Kustaa Aadolfin kirkossa ja Lapinlahden kirkossa, toimistohommia on tarjolla Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisterissä. Kiinteistöjen parissa tarvitaan tekijöitä niin istutusten hoitoon, ulkoalueiden kunnossapitoon kuin siivoustyöhön.  

Kesätyöpaikkoja on haettavana Iisalmen, Keiteleen, Lapinlahden, Pielaveden, Sonkajärven ja Varpaisjärven alueelta. Kaikki kesätyöpaikat löytyvät osoitteesta ylasavonseurakunnat.fi/avoimet-tyopaikat. Hakemukset tulee tehdä KirkkoHR –palvelussa 27.2.2022 mennessä.  

Katso kaikki kesätyöpaikat tästä