Ajankohtaista 

Uutisia

Täältä löydät kaikki Ylä-Savon seurakuntayhtymän julkaisemat uutiset. Uutisia löytyy vuodesta 2014 lähtien. Seurakunnat julkaisevat omaa toimintaa koskevat uutiset omilla verkkosivuillaan. 

Seurakuntien uutiset

Seurakuntien uutisia pääset lukemaan seuraavista linkeistä. Siirryt linkeistä seurakuntien sivustolle.

Etsitkö näitä?

Ylä-Savon seurakuntayhtymän uutiset


 

Uutislistaukseen

gavel-2492011_1920 (1)-0.jpg Kokousnuija.

Ylä-Savon seurakuntayhtymässä otetaan digiloikka kun esityslistat ja pöytäkirjat siirtyvät Domus –asianhallintaohjelmistoon verkossa

12.1.2022 10.37

Esityslistat ja pöytäkirjat löytyvät jatkossakin yhtymän ja seurakuntien sivustolta samasta paikasta, mutta niiden selailu tapahtuu kaikille avoimessa Domus –asianhallintaohjelmiston verkkopalvelussa. 

Domus asianhallintaohjelmiston avulla hoidetaan jatkossa mm. yhteisen kirkkovaltuuston, yhteisen kirkkoneuvoston ja seurakuntaneuvostojen esityslistat ja pöytäkirjat sekä viranhaltijapäätökset. 

Domuksen käyttöönotto mahdollistaa siirtymisen täysin sähköiseen päätöksentekoon. Se selkeyttää myös esityslistojen ja pöytäkirjojen eri pykälien selailtavuutta ja parantaa saavutettavuutta.  

Yhteisen kirkkoneuvosto ja –valtuusto sekä seurakuntaneuvostot löytyvät Domuksesta, mutta sisältöjä julkaistaan kokousaikataulun mukaisesti. Palvelu löytyy osoitteesta domus.evl.fi, mutta suorin tie asiakirjoihin löytyy seurakuntien päätöksenteko -osiossa esityslistat ja pöytäkirjat -sivuilta.