Uutislistaukseen

Ylä-Savon seurakuntayhtymässä otetaan digiloikka kun esityslistat ja pöytäkirjat siirtyvät Domus –asianhallintaohjelmistoon verkossa

Esityslistat ja pöytäkirjat löytyvät jatkossakin yhtymän ja seurakuntien sivustolta samasta paikasta, mutta niiden selailu tapahtuu kaikille avoimessa Domus –asianhallintaohjelmiston verkkopalvelussa. 

gavel-2492011_1920 (1)-0.jpg

Kokousnuija.

Domus asianhallintaohjelmiston avulla hoidetaan jatkossa mm. yhteisen kirkkovaltuuston, yhteisen kirkkoneuvoston ja seurakuntaneuvostojen esityslistat ja pöytäkirjat sekä viranhaltijapäätökset. 

Domuksen käyttöönotto mahdollistaa siirtymisen täysin sähköiseen päätöksentekoon. Se selkeyttää myös esityslistojen ja pöytäkirjojen eri pykälien selailtavuutta ja parantaa saavutettavuutta.  

Yhteisen kirkkoneuvosto ja –valtuusto sekä seurakuntaneuvostot löytyvät Domuksesta, mutta sisältöjä julkaistaan kokousaikataulun mukaisesti. Palvelu löytyy osoitteesta domus.evl.fi, mutta suorin tie asiakirjoihin löytyy seurakuntien päätöksenteko -osiossa esityslistat ja pöytäkirjat -sivuilta.   

12.1.2022 10.37