Seurakuntien uutiset

Seurakuntien uutisia pääset lukemaan seuraavista linkeistä. Siirryt linkeistä seurakuntien sivustolle.

Etsitkö näitä?

Ylä-Savon seurakuntayhtymän uutiset

Hautapaikkamaksuihin 15 % korotus vuodelle 2022

8.12.2021 16.42

Yhteinen kirkkovaltuusto hyväksyi yhteisen kirkkoneuvoston esityksen nostaa arkkupaikan ja uurnapaikan maksuja 15 prosenttia. Muut hautapaikkoihin liittyvät maksut pysyvät ennallaan.

Hautapaikkojen korotuksilla saatetaan hintatasoa lähemmäksi muiden seurakuntayhtymien hintatasoa. Ylä-Savon seurakuntayhtymän hinnat ovat korotusten jälkeenkin selvästi keskimääräistä matalammat.

Yhteisen kirkkovaltuuston 7.12.2021 kokouksen pöytäkirja (pdf)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lisätietoja: hallintojohtaja Katariina Bergbacka, 044 733 5211, katariina.bergbacka@evl.fi