Seurakuntien uutiset

Seurakuntien uutisia pääset lukemaan seuraavista linkeistä. Siirryt linkeistä seurakuntien sivustolle.

Etsitkö näitä?

Ylä-Savon seurakuntayhtymän uutiset

Varpaisjärven seurakuntatalon sali.

Varpaisjärven seurakuntatalon käyttö jatkuu ennallaan

20.1.2021 11.47

Ylä-Savon seurakuntayhtymän 19.1. päätöksenteosta Varpaisjärven seurakuntataloa koskien, on syntynyt virheellinen kuva, että Varpaisjärven seurakuntataloa ei ole enää käytössä ollenkaan.

Varpaisjärven seurakuntatalon käyttö jatkuu ennallaan. Seurakuntatalo ei ole poissa käytöstä. Yhteinen kirkkoneuvosto päätti 19.1.2021 kokouksessaan, että seurakuntatalosta luopumista aloitetaan valmistella ja korvaavat tilat vuokrataan mahdollisimman pian. Seurakuntaneuvostolta pyydetään vielä lausunto seurakuntatalosta luopumisesta. Seurakunta tiedottaa asiasta lisää päätöksenteon edetessä.