Seurakuntien uutisiin pääset seuraavista linkeistä: Iisalmi, Lapinlahti, Pielavesi, Sonkajärvi, Varpaisjärvi.

Veto 3 -hankkeen infosivu >>

Sonkajärvellä hartaushetki ke 20.1. klo 18 alkaen

18.1.2016 16.05

Keskiviikkona 20.1. ekumeenisessa hartaushetkessä rukoillaan lauantaina 16.1. Nurmeksessa menehtyneen Sonkajärven seurakunnan entisen työntekijän ja hänen läheistensä puolesta.

Kristittyjen ykseyden ekumeeninen hartaushetki alkaa klo 18 ortodoksiseurakunnan rukoushuoneella, jonka jälkeen ristikulkueena siirtyminen Sonkajärven kirkkoon hartaushetkeen. Nurmeksen seurakunnassa järjestetään keskiviikkona 20.1. suruliputus ja muistaminen hartaushetken yhteydessä.

Vuonna -57 syntynyt työntekijä menehtyi lauantaina 16.1.2016 Nurmeksessa. Hän toimi Sonkajärven seurakunnassa, mutta siirtyi Nurmeksen seurakunnan palvelukseen vuoden 2016 alusta.

Lisätietoja, Sonkajärven seurakunta, kirkkoherra Helena Nykänen 044 0711 235, helena.nykanen@evl.fi