Seurakuntien uutiset

Seurakuntien uutisia pääset lukemaan seuraavista linkeistä. Siirryt linkeistä seurakuntien sivustolle.

Etsitkö näitä?

Ylä-Savon seurakuntayhtymän uutiset

Uutinen_ylä savon seurakuntayhtymä_paatökset_58_THUMB.png

Yhteisen kirkkoneuvoston asialista 18.2.2020 kokoukseen

10.2.2020 11.18

Kokouksessa käsitellään mm. puunmyyntiä ja seurakuntamestarin viran täyttölupaa sekä maankäyttösopimuksen solmimista Iisalmen kaupungin kanssa koskien Rantalan pappilan tilaa, asemakaavan mukaista YK-aluetta koskevaa asemakaavoitusta ja kunnallistekniikan rakentamista.

• Ylä-Savon seurakuntayhtymän puunmyynti talvella
  • Varpaisjärven seurakuntamestarin työsuhteen julistaminen haettavaksi
  • Alustavaa keskustelua tilakysymyksistä
  • Maankäyttösopimuksen solmiminen Iisalmen kaupungin kanssa koskien Rantalan pappilan tilaa, asemakaavan mukaista YK-aluetta koskevaa asemakaavoitusta ja kunnallistekniikan rakentamista.

Esityslista

Lisätietoja: hallintojohtaja Katariina Bergbacka, 044 7335 211, katariina.bergbacka@evl.fi.