Seurakuntien uutisiin pääset seuraavista linkeistä: Iisalmi, Lapinlahti, Pielavesi, Sonkajärvi, Varpaisjärvi.

Uutinen_ylä savon seurakuntayhtymä_paatökset_55_THUMB.png

Yhteisen kirkkoneuvoston esityslista 28.1. kokoukseen

20.1.2020 15.55

Yhteinen kirkkoneuvosto kokoontuu seuraavan kerran tiistaina 28.1.2020 Lippuniemen seurakuntakodilla klo 15.30 alkaen. Esityslistalla ovat mm. seuraavat asiat. Linkki varsinaiseen esityslistaan löytyy lopusta.
  • Kiuruveden seurakunnan anomus liittyä Ylä-Savon aluekeskusrekisteriin 1.1.2022 alkaen.
  • Järjestelyvaraerän käyttäminen 1.1.2020 lukien
  • Suorituslisien myöntäminen työntekijöille
  • Määräalan myyminen Arja ja Jouni Rinnekankaalle
  • Sonkajärven seurakunnalle osoitetun testamentin kiinteistöomaisuuden hallinnointi
  • Muut mahdolliset asiat ja tiedoksiannot: Kevään 2020 päivitetty kokoussuunnitelma.

Esitylista Yhteisen kirkkoneuvoston kokoukseen 28.1.2020