Seurakuntien uutisiin pääset seuraavista linkeistä: Iisalmi, Lapinlahti, Pielavesi, Sonkajärvi, Varpaisjärvi.

5610088_kuva jouluuutiseen ja bannerriin 2015_THUMB.jpg

Seurakuntien joulusivut on avattu

20.11.2015 08.00

Ylä-Savon seurakuntayhtymän jäsenseurakuntien joulusivut on nyt avattu osoitteessa ylasavonseurakunnat.fi/joulu.

Sivuilta löytyy kootusti seurakuntien kauneimmat joululaulut, jumalanpalvelukset ja hartaudet ym. joulutapahtumat. Voit katsoa tapahtumia seurakunnittain tai aiheen perusteella (esim. kauneimmat joululaulut tai konsertit ja musiikkitilaisuudet). Tapahtumat löytyvät myös seurakuntien omilta verkkosivuilta.  Seurakuntien yhteinen joulutervehdys löytyy YouTubesta.

Kuvia seurakuntiemme tapahtumista julkaistaan Instagramissa koko joulukuun ajan hästägillä #joulusavossa

ylasavonseurakunnat.fi/joulu

Lisätietoja, viestintäpalvelut, vastaava tiedottaja Hanna Lehtonen, 044 7335 290, hanna.l.lehtonen@evl.fi