Seurakuntien uutiset

Seurakuntien uutisia pääset lukemaan seuraavista linkeistä. Siirryt linkeistä seurakuntien sivustolle.

Etsitkö näitä?

Ylä-Savon seurakuntayhtymän uutiset

Uutinen_ylä savon seurakuntayhtymä_paatökset_43_THUMB.png

Omakotitalotontit Iisalmen Kirkonsalmen alueella ovat myynnissä

16.8.2019 15.34

Tutustu myynti-ilmoitukseen ja jätä tarjouksesi viimeistään maanantaina 30.9.2019 klo 16.00 mennessä.

Omakotitalotontit Iisalmen Kirkonsalmen alueella

Ylä-Savon seurakuntayhtymä myy tarjousten perusteella kolme rakentamatonta omakotitalotonttia Iisalmessa osoitteessa Vanha Kirkkotie, 74120 Iisalmi.

Tontit sijaitsevat Itäisen Kirkonsalmen alueella, Iisalmen pohjois-etelä suunnassa halkovan Koljonvirrantien länsipuolella Vanha Kirkkotien varressa. Ne ovat sijainniltaan hyvällä paikalla omakotialueen reunamilla peltomaisemassa, kuitenkin päiväkodin, koulun ja kauppojen tuntumassa.

Tontit ovat asemakaava-alueella, jossa on erillinen sitova tonttijako. Tonttijako on vahvistettu tonteille 7.5.2019. Tonteille saa rakentaa kaavakartan mukaan 200 m²:n omakotitalon ja 60 m²:n suuruisen autotallin. Tonttien koot ovat 1128 m², 1068 m² ja 936 m².

Seurakuntayhtymä on asettanut tonteille pohjahinnan 16 euroa/m². Seurakuntayhtymä pidättää itsellään oikeuden hylätä kaikki tarjoukset.

Tarjoukset tonteista tulee jättää viimeistään maanantaina 30.9.2019 klo 16.00 osoitteeseen Ylä-Savon seurakuntayhtymä, Ilvolankatu 14 b, 74100 Iisalmi ja kuoreen merkintä ”tarjous tontista”  tai sähköpostitse osoitteella: ylasavon.seurakuntayhtyma@evl.fi.

KarttaliiteLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Lisätietoja myytävistä tonteista antaa Katariina Bergbacka p. 044-7335 211, katariina.bergbacka@evl.fi.