Seurakuntien uutisiin pääset seuraavista linkeistä: Iisalmi, Lapinlahti, Pielavesi, Sonkajärvi, Varpaisjärvi.

Varpaisjärven seurakuntatalo taas käytössä

12.4.2019 11.39

Uutinen_ylä savon seurakuntayhtymä_paatökset_29_THUMB.png

Varpaisjärven seurakuntatalo on ollut poissa käytöstä kiinteistön sisäilmatutkimusten ajan. Tutkimukset ovat valmistuneet ja niissä ei ilmennyt mitään poikkeavaa. Seurakuntatalo on taas käytössä ja toiminta jatkuu normaalisti.

Varpaisjärven seurakunnan seurakuntaneuvosto käsitteli asiaa 11.4.2019 ja totesi sisäilmatutkimusten tulosten perusteella, että seurakuntatalo otetaan taas käyttöön.

Lisätietoja, Ylä-Savon seurakuntayhtymä, kiinteistöpäällikkö Ilmo Juutinen, 040 1825 025, ilmo.juutinen@evl.fi.