Ajankohtaista 

Uutisia

Täältä löydät kaikki Ylä-Savon seurakuntayhtymän julkaisemat uutiset. Uutisia löytyy vuodesta 2014 lähtien. Seurakunnat julkaisevat omaa toimintaa koskevat uutiset omilla verkkosivuillaan. 

Seurakuntien uutiset

Seurakuntien uutisia pääset lukemaan seuraavista linkeistä. Siirryt linkeistä seurakuntien sivustolle.

Etsitkö näitä?

Ylä-Savon seurakuntayhtymän uutiset


 

Uutislistaukseen

Uutinen verkkosivut_Ylä Savon seurakuntayhtymä kesätyö_THUMB.png

Seurakuntayhtymässä haettavana kymmeniä kesätyöpaikkoja

4.2.2019 09.16

Ylä-Savon seurakuntayhtymä ja sen seurakunnat tarjoavat myös tänä kesänä kymmeniä kesätyöpaikkoja. Haku jatkuu verkossa 1.3.2019 saakka. Työpaikkoja on tarjolla esimerkiksi Iisalmen seurakunnan nuoriso- ja rippikoulutyössä, Iisaaren leirikeskuksessa ja seurakuntayhtymän hautausmailla sekä kiinteistötoimessa. Lisäksi Iisalmeen ja Pielavedelle haetaan kirkko-oppaita. 

Ylä-Savon seurakuntayhtymän ja sen seurakuntien tarjoamia kesätyöpaikkoja on haettavana Iisalmen, Lapinlahden, Pielaveden, Sonkajärven ja Varpaisjärven alueelta. Kesätyö nuoriso- ja rippikoulutyössä on leiripainotteista. Tehtäviin kuuluu mm. rippikoulujen suunnittelua ja toteutusta yhdessä työntekijätiimin kanssa. Iisaaren leirikeskuksen kesätyöntekijöiden tehtävänä on huolehtia mm. ruokien tarjoiluista, ruokakuljetuksista veneellä sekä saunan lämmityksestä ja siivouksesta. Kiinteistötoimessa on haettavana paikkoja ruohonleikkaukseen, siivoustyöhön ja kiinteistöjen huoltotöihin. Hautausmaalla työt koostuvat hautojen hoidosta ja viheralueen kunnossapidosta, haravoinnista, kukkien kastelusta ja roskien lajittelusta. Tämän lisäksi Iisalmen Kustaa Aadolfin kirkossa ja Pielaveden kirkossa on kesätöitä kirkko-oppaille.

Haku verkossa KirkkoHR:n kautta 4.2.–1.3.2019
Haku tapahtuu verkossa Kirkon yhteisen sähköisen rekrytointipalvelun KirkkoHR:n kautta. Kesätyöpaikkojen haku on alkanut maanantaina 4. helmikuuta ja päättyy perjantaina 1. maaliskuuta kello 15. Avointen kesätyöpaikkojen ilmoitukset löytyvät verkosta KirkkoHR -palvelusta ja osoitteesta www.ylasavonseurakunnat.fi/avoimet-tyopaikat.  

Lisätietoja kesätyöpaikoista Ylä-Savon seurakuntayhtymästä antavat:

  • Iisalmen nuoriso- ja rippikoulutyön kesätyöpaikat: johtava nuorisotyönohjaaja Jouni Vuorijärvi, 044 733 5215, jouni.vuorijarvi@evl.fi
  • Iisalmen kirkko-oppaiden kesätyöpaikat: hallintojohtaja Katariina Bergbacka, 044 7335 211, katariina.bergbacka@evl.fi 
  • Pielaveden kirkko-oppaiden kesätyöpaikat: kappalainen Timo Jokela, 050 302 3664, timo.jokela@evl.fi 
  • Keittiöapulaisten kesätyöpaikat: seurakuntaemäntä Seija Heiskanen, 040 1377 572, seija.heiskanen@evl.fi 
  • Hautausmaan kesätyöpaikat: seurakuntamestari Hannu Huttunen, 044 300 0928, hannu.m.huttunen@evl.fi 
  • Kiinteistötoimen kesätyöpaikat: kiinteistöpäällikkö Ilmo Juutinen, 040 1825 025, ilmo.juutinen@evl.fi 
  • Siivoustyön kesätyöpaikat: siivoustyönohjaaja Minna Niskanen, 044 7335 277, minna.niskanen@evl.fi