Seurakuntien uutiset

Seurakuntien uutisia pääset lukemaan seuraavista linkeistä. Siirryt linkeistä seurakuntien sivustolle.

Etsitkö näitä?

Ylä-Savon seurakuntayhtymän uutiset

Sonkajärven seurakunnan kirkkoherran viranhaussa tekninen virhe

5.11.2018 15.01

Sonkajärven seurakunnan kirkkoherran viranhakemisessa on tapahtunut KirkkoHR-järjestelmässä tekninen virhe, jonka vuoksi mahdolliset viranhakijat eivät ole voineet täyttää sähköistä hakemusta järjestelmän kautta.

Kuopion hiippakunnan tuomiokapitulissa virhe huomattiin 5.11. noin klo 13.  Tämän vuoksi asia viedään 15.11.2018 tuomiokapitulin käsittelyyn, joka päättää jatkotoimista, mahdollisesta hakuajan jatkamisesta.

Lisätietoja antaa:

Kuopion hiippakunnan tuomiokapituli, notaari Janne Bovellan, 044 7050 604, janne.h.bovellan@evl.fi