Seurakuntien uutisiin pääset seuraavista linkeistä: Iisalmi, Lapinlahti, Pielavesi, Sonkajärvi, Varpaisjärvi.

Yhteisen kirkkoneuvoston esityslista 22.8. kokoukseen

15.8.2017 09.02

Ylä-Savon seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvosto kokoontuu seuraavan kerran ti 22.8.2017. Esityslistalla ovat seuraavat asiat. Linkki varsinaiseen esityslistaan löytyy lopusta.

• Lapinlahden ja Varpaisjärven seurakuntien yhteistyö nuorisotyönohjaajan viran täytössä
  • Lapinlahden seurakunnan diakonian viran täyttäminen 1.1.2018
  • Haudankaivupalvelut Iisalmen seurakunnassa
  • Täyttöluvan myöntäminen kiinteistötyöntekijän toimeen
  • Eron myöntäminen tiedottaja Erja Vaarala-Saarenpäälle
  • Palaute kirkolliskokouksen tekemiin kirkon tulevaisuuteen liittyviin linjauksiin
  • Valtuustoaloite metsämaan hankinnasta
  • Eron myöntäminen yhteisen kirkkovaltuuston jäsenyydestä Ville Väisäselle
  • Muut mahdolliset asiat ja tiedoksiannot

Esityslista löytyy täältä.

Lisätietoja, hallintojohtaja Katariina Bergbacka, 044 7335 211, katariina.bergbacka@evl.fi.