Seurakuntien uutiset

Seurakuntien uutisia pääset lukemaan seuraavista linkeistä. Siirryt linkeistä seurakuntien sivustolle.

Etsitkö näitä?

Ylä-Savon seurakuntayhtymän uutiset

Yhteisen kirkkoneuvoston esityslista 13.6. kokoukseen

7.6.2017 13.36

Ylä-Savon seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvosto kokoontuu seuraavan kerran ti 13.6.2017. Esityslistalla ovat seuraavat asiat. Linkki varsinaiseen esityslistaan löytyy lopusta.

• Kasvatustyön johtokunnan esitys koskien kokouspalkkioiden maksamista
  • Sukevan pappilan myyminen
  • Karsanlahden leirikeskuksen myyminen
  • Iisaaren leirikeskuksen vuoden 2017 määrärahan käyttämättä jättäminen
  • Taloustyöryhmän talouden tasapainottamisohjelman hyväksyminen
  • Sonkajärven kirkon katon ja ikkunoiden maalaus
  • Palvelualueiden johtosäännön ja yhteisen kirkkoneuvoston ohjesäännön tarkistaminen
  • Tehtävämuutokset toimistopäällikön viran täyttämättä jättämiseen liittyen
  • Muutokset Danske Bankin kapitalisaatiosopimuksien sijoitusstrategioihin ja lisäsijoitus
  • Muut mahdolliset asiat ja tiedoksiannot

Esityslista löytyy täältä.

Lisätietoja, hallintojohtaja Katariina Bergbacka, 044 7335 211, katariina.bergbacka@evl.fi.