Uutislistaukseen

Kävele naiselle ammatti –tapahtumassa hyväntekeväisyyttä ja historiaa

Jo perinteeksi muodostunut Kävele naiselle ammatti –tapahtuma järjestään Iisalmessa 4.9.2022. Kävelemään lähdetään alkulämmittelyn jälkeen Maistraatin puistosta klo 18.00.  Kaikki ovat tervetulleita mukaan kävelemään iloiseen porukkaan ja tekemään samalla hyvää. 

Kävele naiselle ammatti tapahtumaan Iisalmessa osallistuneet alkuverryttelemässä.

Syksyllä 2021 Iisalmessa raikkaan aurinkoisessa illassa iloisia kävelijöitä oli 38. Alkuverryttelyn jälkeen kierrettiin kaunis Luuniemen reitti. (Kuva: Taina Karvonen)

Kävele naiselle ammatti –tapahtuma järjestetään Iisalmessa nyt neljättä kertaa. Tällä kertaa Ylä-Savon oppaat ry tuo kävelyyn mukaan ripauksen historiaa. Reitti kulkee Kirkkopuiston kautta, jossa oppaat ovat kertomassa Iisalmen historiaan liittyvistä kohteista. 

Voit lahjoittaa haluamasi summan keräykseen joko etukäteen Naisten pankin sivulla Linkki avautuu uudessa välilehdessä(naistenpankki.fi) tai tapahtuman yhteydessä. Yhdelle naiselle ammatin saa 30 eurolla, mutta oman lahjoitussumman suuruuden voi vapaasti valita. Kerättävät varat ohjataan Naisten Pankin hankkeisiin, joissa naisia koulutetaan itsellisen toimeentulon pariin ammatti- ja yrittäjyyskoulutuksen kautta.  

Tapahtuman järjestävät yhdessä Iisalmen Seudun Yrittäjänaiset ja Iisalmen seurakunta. 

Kävele Naiselle Ammatti on iloinen valtakunnallinen kampanja, jossa liikutaan ja kerätään lahjoituksia naisten ammatilliseen koulutukseen Afrikassa ja Aasiassa. 

Thu Aug 25 10:46:04 EEST 2022