Uutislistaukseen

Varpaisjärven seurakunnalta apua vähävaraisille lemmikin omistajille

Varpaisjärven seurakunta on saanut lahjoituksena koiran kuivaluita sekä kissojen kuivaruokaa. Seurakunnan diakoniatyö jakaa kuivaluut ja kuivamuonan tiukassa taloudellisissa tilanteessa oleville lemmikin omistajille ti 28.6. klo 10.00 Varpaisjärven seurakuntatalolla. 

Henkilö rapsuttaa kissaa leuan alta.

Varpaisjärven diakoniatyöntekijä Pirjo-Leena Kinanen-Nimmrichter kertoo, että lemmikki on tärkeä perheenjäsen ja ystävä varallisuudesta riippumatta. 

- Ihmisen hyvinvointiin vaikuttaa myös se mahdollinen karvainen kaveri, joka auttaa jaksamaan arjessa, toteaa Kinanen-Nimmrichter. 

Diakonian kautta on saatavilla myös muuta apua ja tukea elämään. Diakoniatyöntekijän puoleen voi kääntyä esimerkiksi elämän muutostilanteissa, ihmissuhdekriiseissä, jaksamisen tai talouden haasteissa. Diakoniatyöntekijä on koulutettu ammattilainen ja keskustelut ovat luottamuksellisia. 

1.9.2022 tulee kuluneeksi 150 vuotta siitä, kun Suomessa vihittiin virkaan ensimmäinen diakonissa, Matilda Hoffman. Tämän kunniaksi vietämme diakonian juhlavuotta. 

Lisätietoja: Varpaisjärven seurakunta, diakoniatyöntekijä Pirjo-Leena Kinanen-Nimmrichter, 040 827 2940, pirjo-leena.kinanen-nimmrichter@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä 

Thu Jun 23 13:55:26 EEST 2022