Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteri

Häät, kaste ja tilavaraukset,avioliiton esteiden tutkinta, virkatodistukset, sukuselvitykset- ja tutkimukset sekä kirkkoon liittyminen ja eroaminen

Ilvolankatu 14b
74100  Iisalmi

ylasavon.virkatodistukset@evl.fi

Tarkista tästä poikkeukselliset aukiolojat

Yhteystietojen haku

Voit hakea henkilön nimellä tai selata yhteystietolistaa. Voit myös selata yhteystietolistaa alla olevien aakkoslinkkien avulla. Klikkaamalla kirjainta pääset yhteystietolistassa kirjainta vastaavien sukunimien kohdalle.

H K T U V

Maarit Holappa

(Tehtävässä 31.12.2021 saakka) Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteri

Häät, kaste, rekisteripalvelut ja tilavaraukset: papin, kanttorin ja tilan varaus. Avioliiton esteiden tutkinta, virkatodistukset sekä sukuselvitykset ja -tutkimukset. Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteri palvelee ma-pe klo 9-15.

Riitta Kaasinen

palvelupäällikkö
Postiosoite: Ilvolankatu 14b. Käyntiosoite: Riistakatu 11b, 74100 Iisalmi

Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteri, Hautauspalvelut

Arja Toivanen

Sähköpostiosoite: arja.toivanen@evl.fi

Liisa Uotinen

Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteri

Tarja Viertorinne

seurakuntasihteeri (Iisalmi, Sonkajärvi)

Palvelutoimisto ja keskusrekisteri

Iisalmen ja Sonkajärven seurakuntien tilavaraukset seuroihin, kerhoihin ja kokouksiin sekä kirkolliset ilmoitukset ja seurakuntaneuvoston asiat. Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteri palvelee ma-pe klo 9-15.

Lea Vornanen