Häät koronapandemian aikana

(Tiedot päivitetty 10.8.2022)

Koronataudin leviämisen estämisessä on edelleen tärkeää muistaa turvavälit, hyvä hygienia ja kasvomaskin käyttö.

Häitä koskevien ohjeiden tarkoitus on suojella osallistujia tartunnalta ja tehdä häistä turvalliset osallistujille. Ylä-Savon seurakuntayhtymän Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisterin virkailijat, vihkitoimituksen tekevä pappi, sekä suntiot auttavat kysymyksissä.

Ohjeita osallistujille

Kirkollisten toimitusten jälkeen vietettävät hääjuhlat ovat yksityistilaisuuksia. Niitä koskevat ohjeet ja mahdolliset määräykset kannattaa tarkistaa kaupungin/kunnan verkkosivuilta.

Koronainfoa

Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteri

Palvelutoimisto

Häät, kaste ja tilavaraukset. Palvelut Iisalmen, Nilakan, Lapinlahden, Sonkajärven ja Varpaisjärven seurakunnille.
Puhelinnumero: ☎ 044 7335 202.
Sähköpostiosoite: ylasavon.virkatodistukset@evl.fi.
► Palvelutoimiston palvelut.

Aluekeskusrekisteri

Avioliiton esteiden tutkinta, virkatodistukset, sukuselvitykset- ja tutkimukset sekä kirkkoon liittyminen ja eroaminen.
Puhelinnumero: ☎ 044 7335 202.
Sähköpostiosoite: ylasavon.virkatodistukset@evl.fi.
► Aluekeskusrekisterin palvelut.

Käyntiosoite

Ilvolankatu 14 b, 74100 Iisalmi.
► Toimiston sijainti.

Aukioloajat

AUKIOLOAJAT

Toimistot ja puhelinpalvelu avoinna ma-pe klo 9.00-13.00 (31.12.2022 saakka). Huom. to 22.9.2022 aluekeskusrekisteri avoinna klo 11.00-13.00. Ke 28.9.2022 toimistot ja puhelinpalvelu suljettuina koko päivän.