Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteri

Ylä-Savon seurakuntayhtymän palvelutoimiston ja aluekeskusrekisterin palvelut Iisalmen, Lapinlahden, Nilakan, Sonkajärven ja Varpaisjärven seurakunnille.

Aluekeskusrekisterin palvelut siirtyvät Kuopion aluekeskusrekisteriin 1.1.2023

Virkatodistukset, avioliiton esteidentutkinta ja sukuselvitykset, sekä muut jäsenrekisteripalvelut siirtyvät Ylä-Savon seurakuntayhtymän Palvelutoimisto ja aluekeskusrekisteristä 1.1.2023 Kuopion aluekeskusrekisteriin.

Palvelut ovat saatavilla Kuopion aluekeskusrekisteristä 1.1.2023 alkaen puhelimitse, sähköpostitse ja verkkopalveluita hyödyntämällä, sekä asioimalla Kuopion toimistolla.

Palvelutoimiston ja Hautauspalveluiden toimiston palvelut pysyvät ennallaan. Vain jäsenrekisteripalvelut siirtyvät Kuopion aluekeskusrekisteriin. Lisätietoa muutoksesta.

Elämäsi juhlat Ylä-Savossa

Aukioloajat

AUKIOLOAJAT

Toimistot ja puhelinpalvelu avoinna ma-pe klo 9.00-13.00 (31.12.2022 saakka). Huom. poikkeusaukioloaika to 8.12.2022 klo 9.00-12.00.

Poikkeavat aukioloaikamme: Olemme suljettu juhlapyhinä. Lisäksi suljemme klo 13 kiirastorstaina, vappuaattona, juhannusaatonaattona, jouluaatonaattona, uudenvuodenaattona.