Metsäpirtin kurssi- ja leirikeskusta koskevat uutiset

Tältä sivulta voit seurata Metsäpirttin kurssi- ja leirikeskukseen liittyvää viestintää ja päätöksentekoa.

Kiinteistöstrategia

Kiinteistöjen ja toimitilojen omistamisen tai muun hallinnoinnin tarkoituksena on ensisijaisesti toimitilojen järjestäminen organisaation ydintehtävää, seurakuntien tekemää seurakuntatyötä varten.

Keskeisenä tavoitteena strategiaa laadittaessa on tilojen käytön tehostaminen, kiinteistöistä aiheutuvien kustannusten hallinta, kiinteistömassan hallittu vähentäminen ja kiinteistötoimen kulujen saattaminen tasolle, jonka seurakuntayhtymä kykenee strategiakaudella kantamaan.

Kiinteistöstrategia vuosille 2021-2030 (pdf)Linkki avautuu uudessa välilehdessä. Ylä-Savon seurakuntayhtymän yhteinen kirkkovaltuusto hyväksyi kiinteistöstrategian 21.9.2021.

Metsäpirtin leirikeskus on kiinteistöstrategiassa vuosille 2021-2030 Rakennusomaisuuden luokassa 3; Realisoitavat kiinteistöt. Kunnossapidon ja ylläpidon luokituksessa leirikeskus kuuluu luokkaan D; Realisoitavat kiinteistöt. Rakennuksella ei ole enää käyttötarvetta ja/tai rakennus on elinkaarensa lopussa. Kiireellisyysluokka toimenpiteiden osalta on 2; Toimenpiteet 2-5 v. 2023-2026. Metsäpirtin leirikeskus on asetettu realisoitaviksi kiinteistöiksi jo kiinteistöstrategiassa vuodelta 2016.

Metsäpirttiä koskevat tiedotteet ja päätökset

Metsäpirtin kurssi- ja leirikeskus ulkoa päin.

hallintojohtaja
Postiosoite: Ilvolankatu 14b. Käyntiosoite: Riistakatu 11b
74100 Iisalmi

Toimin seurakuntayhtymän hallintojohtajana vastaten hallinto- ja henkilöstöhallinnon asioista. Minulle toimitetaan myös yhteisen kirkkoneuvoston ja -valtuuston käsittelyyn menevät asiat.

Kiinteistöpäällikkö
Ylä-Savon seurakuntayhtymä