Myytävät tontit

Omakotitalotontit Iisalmen Kirkonsalmen alueella

Ylä-Savon seurakuntayhtymä myy tarjousten perusteella kolme rakentamatonta omakotitalotonttia Iisalmessa osoitteessa Vanha Kirkkotie, 74120 Iisalmi.

Tontit sijaitsevat Itäisen Kirkonsalmen alueella, Iisalmen pohjois-etelä suunnassa halkovan Koljonvirrantien länsipuolella Vanha Kirkkotien varressa. Ne ovat sijainniltaan hyvällä paikalla omakotialueen reunamilla peltomaisemassa, kuitenkin päiväkodin, koulun ja kauppojen tuntumassa.

Tontit ovat asemakaava-alueella, jossa on erillinen sitova tonttijako. Tonttijako on vahvistettu tonteille 7.5.2019. Tonteille saa rakentaa kaavakartan mukaan 200 m2:n omakotitalon ja 60 m2:n suuruisen autotallin. Tonttien koot ovat 1128 m2, 1068 m2 ja 936 m2.

Seurakuntayhtymä on asettanut tonteille pohjahinnan 16 euroa/m2.

Tonttien myyntiä hoitaa OP Koti Pohjois-Savo Oy LKV, yhteyshenkilönä Marko Laine 0440 818 828, marko.laine@op.fi

Karttaliite (pdf)

Kiinteistöpäällikkö