Seurakuntien Kauneimmat Joululaulut

Kauneimmat joululaulut sinetti -logo.

Kauneimpia Joululauluja lauletaan 100 hengen kokoontumisrajoitusta noudattaen 6.12.2021 alkaen. Voit lukea lisää koronarajoituksista täältä.

Tänä vuonna Kauneimmat Joululaulut soivat maailman lasten puolesta

Tänä vuonna Kauneimmat Joululaulut soivat kehitysmaiden lasten puolesta. Voit tehdä lahjoituksen verkossa (Linkistä avautuu Kauneimpien joululaulujen lahjoitussivu) Tänä vuonna Kauneimmat Joululaulut -kampanjan suojelija on piispaMari Leppänen. Lisätietoa Kauneimmista joululauluista (Linkistä avautuu Kauneimpien joululaulujen sivut)Linkki avautuu uudessa välilehdessä.

Seurakuntien Kauneimmat Joululaulut

Iisalmen seurakunta

Iisalmen seurakunnan YouTube –kanava (Siirryt linkistä YouTube -videopalveluun)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tapahtuman yhteydessä olevasta linkistä avautuu tapahtuman lisätiedot Iisalmen seurakunnan verkkosivuilta.

Iisalmen seurakunnan kaikki joulutapahtumat (Siirryt linkistä Iisalmenseurakunta.fi -sivustoon)

Lapinlahden seurakunta

Lapinlahden seurakunnan YouTube –kanava(Siirryt linkistä YouTube -videopalveluun)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tapahtuman yhteydessä olevasta linkistä avautuu tapahtuman lisätiedot Lapinlahden seurakunnan verkkosivuilta.

Lapinlahden seurakunnan kaikki joulutapahtumat (Siirryt linkistä lapinlahdenseurakunta.fi -sivustoon)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Pielaveden seurakunta

Pielaveden seurakunnan YouTube –kanava(Siirryt linkistä YouTube -videopalveluun)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tapahtuman yhteydessä olevasta linkistä avautuu tapahtuman lisätiedot Pielaveden seurakunnan verkkosivuilta.

Pielaveden seurakunnan kaikki joulutapahtumat (Siirryt linkistä Pielaveden seurakunnan sivuille)

Sonkajärven seurakunta

Sonkajärven seurakunnan YouTube –kanava(Siirryt linkistä YouTube -videopalveluun)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tapahtuman yhteydessä olevasta linkistä avautuu tapahtuman lisätiedot Sonkajärven seurakunnan verkkosivuilta.

Sonkajärven seurakunnan kaikki joulutapahtumat (Siirryt linkistä sonkajarvenseurakunta.fi -sivustoon)

Varpaisjärven seurakunta

Tapahtuman yhteydessä olevasta linkistä avautuu tapahtuman lisätiedot Varpaisjärven seurakunnan verkkosivuilta.

Varpaisjärven seurakunnan YouTube –kanava(Siirryt linkistä YouTube -videopalveluun)Linkki avautuu uudessa välilehdessä.

Varpaisjärven seurakunnan kaikki joulutapahtumat (Siirryt linkistä varpaisjarvenseurakunta.fi -sivustoon)

Pieniä eri maiden lippuja havujen päällä, Kauneimmat Joululaulut sinetti -logo, teksti: Tervetuloa laulamaan.