Seurakuntien Kauneimmat Joululaulut

Kauneimmat joululaulut sinetti -logo.

Tänä vuonna Kauneimmat Joululaulut soivat maailman lasten puolesta

Tänä vuonna Kauneimmat Joululaulut soivat maailman lasten puolesta. Voit tehdä lahjoituksen verkossa (Linkistä avautuu Kauneimpien joululaulujen lahjoitussivu) Tänä vuonna Kauneimmat Joululaulut -kampanjan suojelija on Paula Koivuniemi. Lisätietoa Kauneimmista joululauluista (Linkistä avautuu Kauneimpien joululaulujen sivut).

Kauneimpia Joululauluja voi laulaa myös kotona seurakuntien YouTube -kanavilla suorien lähetysten parissa

Seurakunnat striimaavat osan Kauneimat Joululaulut -tapahtumista suorana lähetyksenä YouTube -kanavalleen. Voit seurata ja laulaa mukana kotona.

Seurakuntien Kauneimmat Joululaulut

Suosittelemme maskin käyttöä tilaisuuden aikana. Turvavälien säilyttämiseksi kirkkosaleissa on käytössä vain joka toinen penkkirivi.

Iisalmen seurakunta

Linkistä avautuu tapahtuman lisätiedot Iisalmen seurakunnan verkkosivuilta.

Lapinlahden seurakunta

Linkistä avautuu tapahtuman lisätiedot Lapinlahden seurakunnan verkkosivuilta.

Pielaveden seurakunta

Linkistä avautuu tapahtuman lisätiedot Pielaveden seurakunnan verkkosivuilta.

Sonkajärven seurakunta

Linkistä avautuu tapahtuman lisätiedot Sonkajärven seurakunnan verkkosivuilta.

Varpaisjärven seurakunta

Linkistä avautuu tapahtuman lisätiedot Varpaisjärven seurakunnan verkkosivuilta.