Seurakuntien uutisiin pääset seuraavista linkeistä: Iisalmi, Lapinlahti, Pielavesi, Sonkajärvi, Varpaisjärvi.

Yhteisen kirkkoneuvoston esityslista 11.6. kokoukseen

4.6.2019 16.37

Uutinen_ylä savon seurakuntayhtymä_paatökset_38_THUMB.png

Yhteinen kirkkoneuvosto kokoontuu seuraavan kerran 11.6.2019 Lippuniemen seurakuntakodilla klo 16.30 alkaen. Esityslistalla ovat seuraavat asiat. Linkki varsinaiseen esityslistaan löytyy lopusta.

• Kallioalueen louhintaoikeuden vuokraaminen Iisalmessa tilalta Pappila Rno 18:285
  • Sonkajärven seurakunnan vs. pastori Atte Hokkasen vokaatio
  • Säästöpankki Optian sijoitustarjous
  • Syksyn 2019 kokoussuunnitelma.

Esityslista löytyy kokonaisuudessaan täältä.

Lisätietoja yhteisen kirkkoneuvoston esityslistoista ja pöytäkirjoista antaa talouspäällikkö Marko Ropponen, marko.ropponen@evl.fi, 044 733 5230.