Luottamushenkilöille

Täältä löydät Ylä-Savon seurakuntayhtymän luottamushenkilöiden käyttöön tarkoitettuja lomakkeita. Sivulta löytyy myös mm. luottamushenkilöiden roolit ja tehtävät kirjoitetussa muodossa. Uudet luottamushenkilöt lähettävät henkilötietolomakkeen osoitteella Ylä-Savon seurakuntayhtymä, taloustoimisto, Riistakatu 11 b, 74100 Iisalmi tai sähköpostilla irja.korolainen@evl.fi. Täytettävä lomake löytyy tämän sivun liitteistä.

Ohje matkalaskusta
Seurakuntayhtymän ja seurakuntien luottamushenkilöt laativat matkalaskun kokousmatkoista kerran vuodessa. Matkalasku toimitetaan toimikunnan sihteerille, joka sitten toimittaa ne hyväksyttyinä edelleen seurakuntayhtymän toimistoon maksua varten. Matkalaskun pohja löytyy Excel-muodossa tältä sivulta.

Perehdytysillan 17.2.2015 aineistoa