Sonkajärven pappilan myynti

Myyntiaika 5.6.-29.6.2018. Jättöaika loppuu 29.6. klo 12.00

Ylä-Savon seurakuntayhtymä myy tarjousten perusteella Sonkajärven kunnassa sijaitsevan Sonkajärven pappilan rakennukset ja tontin. Pappila sijaitsee puustoisella kumpareella Sonkalahden tuntumassa. Tontti koostuu 0,7792 ha:n suuruisesta määräalasta. Kohteen kiinteistötunnus on 762-413-24-58 ja se sijaitsee osoitteessa Rantatie 2, 72300 Sonkajärvi. Asuinrakennuksen käyttöönottovuosi on 1916 ja asuinpinta-ala on 190 m² (ei ole tarkistusmitattu nykyisin käytettävän huoneistoalan mukaan). Kokonaispinta-ala on 260 m². Tontilla sijaitsee myös vuonna 1998 rakennettu autokatos ja aitta/liiteri.

Rakennukset myydään siinä kunnossa, kuin ne ovat. Myyjä pidättää itsellään oikeuden olla hyväksymättä yhtään tarjousta. Tarjoukset kiinteistöstä jätetään viimeistään perjantaina 29.6.2018 klo 12.00 osoitteella: Ylä-Savon seurakuntayhtymä, Ilvolankatu 14 b, 74100 Iisalmi, kuoreen tunnus: ”tarjous Sonkajärven pappilasta” tai osoitteella ylasavon.seurakuntayhtyma@evl.fi ja viestikenttään merkintä ”tarjous Sonkajärven pappilasta”.

Tarkempia tietoja kohteesta ja tarjousten jättämisestä antaa kiinteistöpäällikkö Ilmo Juutinen, puh. 040 1825 025 ja sähköposti ilmo.juutinen@evl.fi

Sonkajärven pappilan pdf-muodossa ladattavia tietoja

Asemakaavaluonnos
Kiinteistörekisterin karttatuloste
Asemakaavan muutos
Kuntotarkastusraportti päärakennuksesta

Valokuvia kohteesta

Katso tästä valokuvia Sonkajärven pappilan julkisivusta ja sisätiloista.

Katso tästä valokuvia Sonkajärven pappilan julkisivusta ja pihapiiristä.