Kirkko-oppaat Pielavesi

Tule oppaaksi kauniiseen kesäkirkkoon Pielavedelle!

Pielaveden seurakunta hakee kahta (2) reipasta ja oma aloitteista kirkko-opasta Pielaveden kirkkoon ajalle 4.6.-27.7.2018 (1 opas 4.-29.6. / 1 opas 2.-27.7.2018). Oppaaksi aikovan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Kirkko-oppaan töihin kuuluu etupäässä kirkkovieraiden opastamista, tuotteiden myyntiä, siivousta sekä mahdollinen muu suntion apuna toimiminen. Kielitaidosta on hyötyä oppaan työssä.

Kirkko on avoinna viitenä päivänä viikossa, eli kaikkina arkipäivinä. Työaika on 30 tuntia viikossa, 6 h/päivä. Peruspalkka on 870,52 €/kk.

Hae työpaikkaa alla olevalla sähköisellä lomakkeella 2.3.2018 klo 15.00 mennessä. Vain ko. lomakkeella tulleet, sähköiset hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Pielaveden seurakunta, kappalainen Timo Jokela p. 050 302 3664, timo.jokela@evl.fi

www.pielavedenseurakunta.fi

Kesätyöpaikkahakemus kirkko-oppaaksi Pielavedelle

Tällä lomakkeella voit hakea Pielaveden kirkko-oppaan kesätyöpaikkaa kesälle 2018. Kaikki tähdellä (*) merkityt tiedot ovat lomakkeella pakollisia, joita ilman lomaketta ei voi lähettää. Täytä hakemus huolellisesti ja paina "Lähetä". Kun sivulla näkyy teksti "Lomakkeen tiedot lähetettiin onnistuneesti", on hakemuksesi lähetetty. Lähetä hakemus 2.3.2018 klo 15 mennessä!

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Valitse tehtävät joihin haet tällä hakulomakkeella.

Kenttä on pakollinen.