Kirkko-oppaat Iisalmi

Tule Tiekirkko-oppaaksi Iisalmen Kustaa Aadolfin kirkkoon kesäksi 2018!

Ylä-Savon seurakuntayhtymä hakee kahta (2) reipasta ja oma aloitteista kirkko-opasta Kustaa Aadolfin kirkkoon ajalle 11.6.–19.8.2018. Kirkko on auki ma-pe klo 10–18. Oppaaksi aikovan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.
Kirkko-oppaan töihin kuuluu etupäässä kirkkovieraiden opastamista, tuotteiden myyntiä, siivousta sekä mahdollinen muu suntion apuna toimiminen. Kielitaidosta on hyötyä oppaan työssä.
Kirkko on avoinna viitenä päivänä viikossa, eli kaikkina arkipäivinä. Työaika on 38,75 tuntia viikossa. Peruspalkka on 1200,00 €/kk.
Hae työpaikkaa alla olevalla sähköisellä lomakkeella 2.3.2018 klo 15.00 mennessä. Vain ko. lomakkeella tulleet, sähköiset hakemukset huomioidaan. Valituille ilmoitetaan sähköpostitse 23.3.2018 mennessä.
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Ylä-Savon seurakuntayhtymä, hallintojohtaja Katariina Bergbacka p.  044 7335 211,  katariina.bergbacka@evl.fi​

www.iisalmenseurakunta.fi

Kesätyöpaikkahakemus Tiekirkko-oppaaksi Iisalmen Kustaa Aadolfin kirkkoon kesälle 2018

Tällä lomakkeella voit hakea kesätyöpaikkaa kesälle 2018. Kaikki tähdellä (*) merkityt tiedot ovat lomakkeella pakollisia, joita ilman lomaketta ei voi lähettää. Täytä hakemus huolellisesti ja paina "Lähetä". Kun sivulla näkyy teksti "Lomakkeen tiedot lähetettiin onnistuneesti", on hakemuksesi lähetetty. Lähetä hakemus 2.3.2018 klo 15 mennessä!

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.