Keittiöapulaiset

Tule keittiöapulaiseksi seurakuntaan!

Ylä-Savon seurakuntayhtymä hakee Lapinlahden ja Sonkajärven seurakuntaan yhtä reipasta ja oma-aloitteista keittiöapulaista (1 apulainen/srk) seurakuntien leirikeskuksiin; Lapinlahti ajalle 4.6.-31.7.2018 sekä Sonkajärvi (Sukeva Hirsikangas) ajalle 4.6.-3.8.2018. Keittiöapulaiseksi aikovan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Keittiöapulaisen töihin kuuluu etupäässä avustavat keittiötyöt leireillä (lähinnä illat) sekä siivoustyöt leirikeskuksissa. Työaika on 30 tuntia viikossa, 6 h/päivä. Peruspalkka on 870,52 €/kk.

Hae työpaikkaa alla olevalla sähköisellä lomakkeella 2.3.2018 klo 15 mennessä! Vain ko. lomakkeella tulleet, sähköiset hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja työpaikoista antaa:
Ylä-Savon seurakuntayhtymä, seurakuntaemäntä Seija Heiskanen p. 040 1377 572,  seija.heiskanen@evl.fi

www.lapinlahdenseurakunta.fi
www.sonkajarvenseurakunta.fi

Kesätyöpaikkahakemus keittiöapulaiseksi 2018

Tällä lomakkeella voit hakea keittiöapulaisen työpaikkaa kesälle 2018. Kaikki tähdellä (*) merkityt tiedot ovat lomakkeella pakollisia, joita ilman lomaketta ei voi lähettää. Täytä hakemus huolellisesti ja paina "Lähetä". Kun sivulla näkyy teksti "Lomakkeen tiedot lähetettiin onnistuneesti", on hakemuksesi lähetetty. Lähetä hakemus 2.3.2018 klo 15 mennessä!

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Valitse tehtävät joihin haet tällä hakulomakkeella.

Kenttä on pakollinen.